Πρώτη η Εθνική Futsal, ισοπαλία με Ανδόρα (vid)

Newsroom
FUTSAL
Μετά το ισόπαλο 2-2 στο παιχνίδι με την Ανδόρα, η Εθνική Futsal Ανδρών της Κύπρου πήρε την πρώτη θέση στο 1ο preliminary round του UEFA Futsal EURO 2026. Στις 30 Μαϊου η κλήρωση του Main Round.

Μπορεί να είχε εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκρισή της στον Main Round του UEFA Futsal EURO 2026, ωστόσο το πρωί της Παρασκευής (12/4) η Εθνική Ανδρών της Κύπρου κατέκτησε και την πρωτιά στο 1ο preliminary round, μετά το ισόπαλο 2-2 με την Ανδόρα.

Το εντυπωσιακό είναι πως η πρωτιά κρίθηκε στις... κίτρινες κάρτες, καθώς οι δυο χώρες είχαν απόλυτη ισορροπία σε βαθμούς, νίκες/ήττες και γκολ υπέρ/κατά.

Έχοντας την στήριξη εκατοντάδων μαθητών που δημιούργησαν πρωτοφανή για την Εθνική Futsal ατμόσφαιρα, προηγήθηκε με 2-0 με τους Κουλουμπρή (12') και Τσίτσο (25'). Η Ανδόρα κατάφερε να ισοφαρίσει σκοράροντας στο 34' και 30 δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Πλέον η Κύπρος περιμένει να μάθει αντιπάλους στον Main Round. Η κλήρωση θα γίνει στις 30 του Μάη και η Κύπρος θα είναι σε όμιλο τεσσάρων ομάδων.

Κύπρος (Α. Στυλιανού): Στυλιανού, Χατζηγεωργίου, ,Δημητρίου, Kόκκινος, Ομήρου (Σάββα, Ελ Κέμπε, Ψηλογένης, , Κωνσταντινίδης, Κουλουμπρής, Κόκκινος, Λακούφης, Κρέκος, Παπασπύρου, Τσίτσος).

Δείτε τα γκολ της Κύπρου:

 

Τελευταία Νέα