Το χρυσό ανικανότητας στην ΕΡΤ!

Γιάννης Γεωργίου
Το χρυσό ανικανότητας στην ΕΡΤ!

bet365

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Κάποιοι από μας το έχουν παρατηρήσει και κάποιοι όχι. Στη δεύτερη κατηγορία βρίσκεται η ΕΡΤ, κάτι που δεν θα μας ενοχλούσε ιδιαίτερα, αν δεν είχε επωμιστεί την ευθύνη και το κόστος να τους καλύψει και να βάλει κι εμάς τους υπόλοιπους στο κλίμα αυτής της μοναδικής αθλητικής γιορτής.

Ο ρυθμός, οι εξελίξεις, η εικόνα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, δεν έχει καμιά σχέση, πιστέψτε μαs με την εικόνα που μεταδίδεται. Το "κρατικό κανάλι" έχει τόσο πολύ ζωντανό υλικό να δείξει που δεν μπορεί να αποφασίσει τι να πρωτοπαίξει. Σήμερα στις 17:30 για παράδειγμα που το πρόγραμμα έχει δραστηριότητα σε ΔΩΔΕΚΑ αθλήματα, η ΝΕΤ έχει ταινία του '85, η ΕΤ3 ντοκιμαντέρ για το διάστημα, ενώ η ΕΤ1 θα δείξει το γνωστό ποτ-πουρί που η εικόνα ταξιδεύει όπως λάχει από το ένα άθλημα στο άλλο.

Τα τρία "ΕΡΤ WebSport" κανάλια θα ήταν αποστομωτική απάντηση στη γκρίνια μας, αν το WebSport 1 δεν αναμετέδιδε ET1 και τα άλλα δυο δεν κάθονταν βουβά μέχρι το βράδυ, μνημείο σπατάλης και δημοσιοϋπαλληλικής ηλιθιότητας. Ειλικρινά ζητούμε συγνώμη από τους δημόσιους υπαλλήλους για τον παραπάνω όρο, αλλά αν ιδιώτης αγόραζε από την τσέπη του το πολυτιμότερο τηλεοπτικό προϊόν της τετραετίας θα το εκμεταλλευόταν καλύτερα.

Το ακραίο παράδειγμα σεβασμού του φορολογούμενου "πελάτη" είναι φυσικά το αναμενόμενο BBC, με ψηφιακή υπηρεσία "Επιλέξτε Άθλημα". Δεν έχουμε τέτοιες απαιτήσεις, αλλά το να μην ρίχνεις το ρημάδι το feed στις συχνότητες της ΕΡΤ που κάθονται είναι κρίμα. Και αν συμφωνήσουν σε κάτι μαζί μαs όσοι διάβασαν ως εδώ, θα είναι ότι μπορούν να κάνουν και χωρίς σχολιασμό, αν αυτό είναι που τους μάρανε στην ΕΡΤ.

Έστω και τελευταία στιγμή, ας σεβαστεί η ΕΡΤ το ρόλο της κι ας μας βοηθήσει όλους να παρακολουθήσουμε σωστά τους αγώνες. Ας ανέβει στο επίπεδο που απαιτούν οι περιστάσεις για λίγες μέρες και μετά ας χαλαρώσει ξανά για 3-4 χρόνια.

 

Δεν θα το καταλάβει κανείς...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα