Αυτό το ηλεκτρικό MINI ντύνεται γιορτινά για καλό σκοπό (vid)

Αυτό το ηλεκτρικό MINI ντύνεται γιορτινά για καλό σκοπό (vid)

Αυτό το ηλεκτρικό MINI ντύνεται γιορτινά για καλό σκοπό (vid)
Το Festive MINI Electric ξεκίνησε την περιοδεία του για το 2021 και τις επόμενες πέντε εβδομάδες θα συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Πριν από μερικά χρόνια ξεκίνησε στη Μ. Βρετανία το Festive MINI Tour της MINI και πλέον γίνεται ένας ετήσιος θεσμός για τη φίρμα. Εμπνευστής ήταν ο Νίκολας Μαρτίν, ο οποίος ταξιδεύει σε διάφορες τοποθεσίες σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο για να σκορπίσει μια εορταστική διάθεση και να συγκεντρώσει χρήματα για τρεις σημαντικές φιλανθρωπικές οργανώσεις: τις MS Trust, Duchenne UK και Alzheimer's Society.

Η εκκίνηση του φετινού Festive MINI Tour έγινε στο The Lexicon Bracknell στο Berkshire στις 25 Νοεμβρίου. Φέτος αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τις τελευταίες ημέρες του έτους έχοντας ένα ιδιαίτερο σκοπό και ακόμα μεγαλύτερη θέληση για επιτυχία.

Mini Tour

Ο Μαρτίν θα βρίσκεται πίσω από το τιμόνι ενός ηλεκτρικού ΜΙΝΙ που είναι στολισμένο με 2.000 έξυπνα φώτα LED εκπάμποντας ένα ιδιαίτερα γιορτινό κλίμα κατά την περιοδεία αυτή. Το 2020 μάλιστα, κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερες από 5.000 λίρες.

Ο Νίκολας Μαρτίν δήλωσε για το φετινό Festive MINI Tour: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω με τη φιλανθρωπική περιοδεία του Festive MINI. Ήξερα ότι πέρυσι είχα την ευκαιρία να φτιάξω τη διάθεση των ανθρώπων και επίσης να συγκεντρώσω χρήματα για το MS Trust και το Duchenne UK. Και οι δύο φιλανθρωπικές οργανώσεις σημαίνουν πολλά για μένα - δυστυχώς η μητέρα μου διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας πριν από έξι χρόνια και το 2019 μου ζήτησαν να κάνω έκπληξη με το Festive ΜΙΝΙ σ’ έναν απίστευτο νεαρό, τον Marcus Rooks, ο οποίος διαγνώστηκε με Μυϊκή Δυστροφία Duchenne. Όταν είδα το πρόσωπό του να φωτίζεται από τόση χαρά και ενθουσιασμό, συνειδητοποίησα ότι είχα δημιουργήσει κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Από τότε που τον γνώρισα και έμαθα για την κατάστασή του, ήθελα να τον στηρίξω με όποιον τρόπο μπορούσα».

Mini Tour

Φέτος ο Μαρτίν επιθυμεί να δώσει περισσότερη ένταση στο εγχείρημά του και να το κάνει μεγαλύτερο και καλύτερο από ποτέ, με στόχο να συγκεντρώσει για τους τρεις ειδικούς αυτούς σκοπούς όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.

«Είμαι πραγματικά ευγνώμων για την απίστευτη υποστήριξη που είχα για αυτό το εγχείρημα από τις ομάδες που συμμετείχαν φέτος. Το MINI Electric είναι ακόμα πιο συναρπαστικό στην οδήγηση και αυτό σημαίνει ότι όλες οι μετακινήσεις μου σε αυτή την περιοδεία είναι φιλικές προς το περιβάλλον, με τα ελεγχόμενα μέσω εφαρμογής (app) φώτα της Twinkly και τους εκπληκτικά προσαρμοζόμενους σχηματισμούς τους να δίνουν πραγματικά στο αυτοκίνητο λίγη επιπλέον μαγεία. Ανυπομονώ να βγω στο δρόμο για να μεταφέρω το εορταστικό πνεύμα MINI και να συγκεντρώσω πολλά χρήματα για τις τρεις φιλανθρωπικές οργανώσεις», ήταν τα λόγια του Μαρτίν.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Festive MINI Tour μπορείτε να βρείτε εδώ.

Δείτε το βίντεο παρουσίασης του Festive MINI Tour.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!