To Opel Grandland και το πρωτοποριακό σύστημα Night Vision (vid)

To Opel Grandland και το πρωτοποριακό σύστημα Night Vision (vid)

To Opel Grandland και το πρωτοποριακό σύστημα Night Vision (vid)
H γερμανική φίρμα λανσάρει το νέο σύστημα φωτισμού Night Vision, που κάνει το ντεμπούτο του στο νέο της μοντέλο, το Grandland.

Η Opel αλλάζει σελίδα και με το λανσάρισμα νέων μοντέλων στέλνει το δικό της μήνυμα προς τις υπόλοιπες αυτοκινητοβιομηχανίες. Πρόσφατα αποκάλυψε το νέο Grandland, το οποίο έχει εξοπλίσει μάλιστα με όλες τις τελευταίες τεχνολογίες της μάρκας. Σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία, το νέο της μοντέλο έχει ως στόχο να κάνει την οδήγηση πιο άνετη και εύκολη.

Το νέο SUV της γκάμας Grandland, είναι το πρώτο μοντέλο της Opel που προσφέρει το σύστημα Night Vision. Παράλληλα, μαζί με το προσαρμοζόμενου φωτισμού IntelliLux LED Pixel Light σύστημα, το Night Vision βοηθά τον οδηγό του αυτοκινήτου να εντοπίσει ανθρώπους και ζώα αρκετά κρίσιμα δευτερόλεπτα νωρίτερα.

Opel Grandland

Το νέο Opel Grandland έχει σχεδιαστεί γύρω από τη νέα φιλοσοφία Opel Vizor. Στο εμπρός μέρος πίσω από το Opel Vizor υπάρχει μία κάμερα υπερύθρων που έχει ως στόχο να κάνει την οδήγηση ασφαλέστερη κυρίως σε συνθήκες μειωμένου φωτισμού. Μάλιστα το Night Vision ανιχνεύει ανθρώπους και ζώα σε απόσταση έως 100 μέτρων μπροστά από το αυτοκίνητο και αυτό το κάνει με βάση τη διαφορά θερμοκρασίας τους από τον περιβάλλοντα χώρο. Μόλις η κάμερα ανιχνεύσει πεζό, δικυκλιστή ή κάποιο ζώο στην άκρη του δρόμου, προβάλλει τη θέση του στον 12 ιντσών πίνακα ενημέρωσης οδηγού, στο ψηφιακό κόκπιτ Pure Panel.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για το Night Vizion του νέου Opel Grandland στο παρακάτω βίντεο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!