Ένα Honda e αφιερωμένο στον Μαξ Φερστάπεν

Ένα Honda e αφιερωμένο στον Μαξ Φερστάπεν

Στάθης Κοκκορόγιαννης
Ένα Honda e αφιερωμένο στον Μαξ Φερστάπεν
Η απήχηση του Μαξ Φερστάπεν έχει οδηγήσει στη δημιουργία μοντέλων που είναι αφιερωμένα στον Ολλανδό Πρωταθλητή.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 για το 2021, Μαξ Φερστάπεν, κερδίζει καθημερινά νέους οπαδούς. Μάλιστα ως πρωταθλητής της Honda, έχει αποκτήσει μια ιδιαίτερη φήμη στην Ιαπωνία, όπου είναι ο νέος τους ήρωας.

Η εταιρεία Innovate Composites δημιούργησε ένα ειδικά διαμορφωμένο Honda e και το αφιερώνει στον οδηγό της Red Bull Racing. Το ειδικό bodykit του ξεχωρίζει και είναι η απάντηση παράλληλα στην ιαπωνική φίρμα που ποτέ δεν αποφάσισε να εξελίξει μία Type R έκδοση του ηλεκτρικού μοντέλου.

Honda e

Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο στα χρώματα της Red Bull Racing Honda, τα χρώματα με τα οποία ο Φερστάπεν κατέκτησε τον τίτλο του. Επιπλέον εξωτερικά το μοντέλο έχει μεγαλύτερες διαστάσεις χάρη στο ειδικό bodykit. Το «φουσκωμένο» Honda e έχει νέο εμπρός προφυλακτήρα με αεροδυναμικό σχεδιασμό και δίνει επιπλέον χαρακτήρα στο μοντέλο. Επιπλέον στο πίσω μέρος ο διαχύτης κεντρίζει το ενδιαφέρον, ενώ κατασκευασμένες στο χέρι είναι οι πλαϊνές ποδιές.

Χαρακτηριστικό του Honda e είναι η μεγάλη πίσω αεροτομή με τα διακριτικά της ιαπωνικής μάρκας και οι νέες τεραστίων διαστάσεων ζάντες.

Honda e

Τα μηχανικά μέρη του μοντέλου δεν έχουν αλλάξει, σε αντίθεση με το εξωτερικό του. Η πιο ισχυρή έκδοσή του αποδίδει 113 kW ή 152 ίππους και 315 Nm ροπής. Η επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ/ώρα πραγματοποιείται σε 8 δευτερόλεπτα, ενώ η θεωρητική αυτονομία του αγγίζει τα 220 χιλιόμετρα.

Η Innovate Composites σκοπεύει να περάσει σε περιορισμένη παραγωγή το bodykit του Honda e.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!