Αυτό το βραβείο η Abarth δεν το χάνει με τίποτα

Αυτό το βραβείο η Abarth δεν το χάνει με τίποτα

Αυτό το βραβείο η Abarth δεν το χάνει με τίποτα
Ο «Σκορπιός» συνεχίζει να διαπρέπει με τη σειρά 595/695, καθώς ψηφίστηκε για έβδομη συνεχόμενη χρονιά ως "καλύτερο αυτοκίνητο στην κατηγορία των μίνι μοντέλων".

Η Abarth συνεχίζει να βλέπει τα μοντέλα της να αποκτούν ολοένα και περισσότερες διακρίσης. Η σειρά 595/695 κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Best Car» του περιοδικού Auto Motor und Sport, στην κατηγορία των μίνι εισαγόμενων αυτοκινήτων. Αυτή ήταν η έβδομη συνεχόμενη χρονιά που το ιταλικό σπορ αυτοκίνητο κατέκτησε το συγκεκριμένο τίτλο και έχει χτίσει πλέον το δική του ιστορία στο θεσμό.

Αυτή ήταν η 46η χρονιά διεξαγωγής του θεσμού, με περισσότερους από 100.000 αναγνώστες να ψηφίζουν τα αγαπημένα τους μοντέλα. Η σειρά Abarth 595/695 κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία με ποσοστό 26,1%.

Σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι πιο πρόσφατες εκδόσεις της Abarth, F595 και 695 Esseesse που ενσαρκώνουν το πνεύμα με το οποίο ο Κάρλο Άμπαρθ δημιούργησε τη φίρμα. Η πρώτη τονίζει τη σύνδεση της Abarth με τον κόσμο της Formula 4, όπου η φίρμα προμηθεύει με τον κινητήρα 1,4 λίτρων T-Jet τα μονοθέσια των σχετικών θεσμών στην Ιταλία και τη Γερμανία.

Abarth 595 Spa

Αντίστοιχα η συλλεκτική έκδοση 695 Essesse εμπνέεται από το θρυλικό 695 essesse του 1964. Φορά τον κινητήρα T-Jet με τους 180 ίππους, το καπό από αλουμίνιο, τα αγωνιστικών προδιαγραφών φρένα, αλλά και το ρυθμιζόμενο αεροδυναμικό «Spoiler ad Assetto Variabile». Όπως ανακοίνωσε η Abarth, οι παραγγελίες έχουν ολοκληρωθεί, με τους 1.390 νέους ιδιοκτήτες να αναμένουν σύντομα το νέο τους μοντέλο.

Το Abarth 595 προσφέρεται σε εκδόσεις με τούρμπο κινητήρες βενζίνης και απόδοση από 145 έως και 180 ίππους και πληθώρα επιλογών στον εξοπλισμό.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!