Η Alfa Romeo Tonale στα χέρια οδηγών Formula 1

Η Alfa Romeo Tonale στα χέρια οδηγών Formula 1

Στάθης Κοκκορόγιαννης
Η Alfa Romeo Tonale στα χέρια οδηγών Formula 1
Οι Βάλτερι Μπότας και Γκουάνγιου Ζου πήραν μία πρώτη γεύση από το νέο μοντέλο της ιταλικής φίρμας.

Λίγο πριν από την επίσημη έναρξη της νέας σεζόν της Formula 1, οι οδηγοί της Alfa Romeo είχαν μία διαφορετικού είδους εξόρμηση. Οι Βάλτερι Μπότας και Γκουάνγιου Ζου βρέθηκαν στo Λα Θουίλ στην κοιλάδα της Αόστα, που βρίσκεται ιταλικές Άλπεις και είναι ένα από τα πιο όμορφα αλλά και ήσυχα χειμερινά θέρετρα στην Ευρώπη. Μαζί τους είχαν τη νέα Alfa Romeo Tonale που παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες.

To νέο SUV της ιταλικής φίρμας, πρόκειται για το πρώτο εξηλεκτρισμένο μοντέλο της και συμβολίζει την είσοδο της Alfa Romeo στην εποχή της ηλεκτροκίνησης. Μάλιστα η Tonale είναι διαθέσιμη τόσο σε mild hybrid εκδόσεις όσο και στην τετρακίνητη Q4 με plug-in υβριδική τεχνολογία. Η ισχύς της κορυφαίας έκδοσης του μοντέλου φτάνει μέχρι και τους 275 ίππους.

Alfa Romeo Tonale

Μαζί με τους δύο οδηγούς της Alfa Romeo, παρών ήταν ο επικεφαλής της ομάδας, Φρεντ Βασέρ, και ο CEO της ιταλικής εταιρείας, Ζαν-Πιερ Ιμπαρατό. Εκεί δοκίμασαν την νέα Tonale και μαζί όλες τις αρετές που την κάνουν να ξεχωρίζει. Παράλληλα, σύμφωνα με την ίδια την Alfa Romeo, η ομάδα εστίασε στις στρατηγικές και στους στόχους της για τη νέα σαιζόν του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1.

Alfa Romeo Tonale

Το λανσάρισμα της Tonale στην Ευρώπη θα γίνει, με τη συλλεκτική έκδοση Launch Edition. Το μοντέλο προσφέρει επίσης ξεχωριστή σχεδίαση με νέα στιλιστικά στοιχεία, τα οποία έχουν άμεση σύνδεση με την ιστορία της μάρκας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!