Renault Austral: Η τελευταία ματιά πριν από την αποκάλυψη

Renault Austral: Η τελευταία ματιά πριν από την αποκάλυψη

Renault Austral: Η τελευταία ματιά πριν από την αποκάλυψη
Το ολοκαίνουριο SUV της Renault θα παρουσιαστεί επίσημα στις 8 Μαρτίου.

Λίγες ημέρες ακόμα απομένουν μέχρι την επίσημη παρουσίαση του Renault Austral, του μοντέλου που θα αντικαταστήσει στην γκάμα της γαλλικής εταιρείας το Kadjar. Η Renault μέχρι τώρα έχει δώσει στη δημοσιότητα μερικά σκίτσα και κάποιες πολύ μικρές λεπτομέρειες από το εξωτερικό και το εσωτερικό του νέου της SUV, το οποίο θα δούμε για πρώτη φορά στις 8 Μαρτίου.

Αυτήν τη φορά μάς έδειξε άλλο ένα σκίτσο, που αποκαλύπτει τη σχεδίαση του εμπρός μέρους του αυτοκινήτου. Το νέο Austral φαίνεται να έχει σύγχρονη εμφάνιση. Διαθέτει όσα θα περίμενε κανείς από ένα SUV: ποδιές προστασίας, τονισμένα πλευρικά μαρσπιέ και απόσταση από το έδαφος.

Renault Austral

Η Ανιέτα Ντάλγρεν, που είναι η Design Project Director της Renault, σχολίασε το σχεδιασμό του Austral: «Σχεδιάσαμε το εξωτερικό του νέου Austral με βάση τη νέα σχεδιαστική προσέγγιση της Renault, Sensual Tech. Το αποτέλεσμα είναι ένας συνδυασμός σχημάτων, καμπυλών, πλευρών και αριστοτεχνικά μελετημένων σχεδιαστικών λεπτομερειών, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν τα φώτα υψηλής τεχνολογίας, τα οποία ενισχύουν το δυναμικό προφίλ του συνόλου».

Renault Austral


Το νέο SUV της γαλλικής μάρκας θα παρουσιαστεί επίσημα στις 8 Μαρτίου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!