H Land Rover δίνει το καλύτερο δώρο σε διαγωνισμό ever!

H Land Rover δίνει το καλύτερο δώρο σε διαγωνισμό ever!

H Land Rover δίνει το καλύτερο δώρο σε διαγωνισμό ever!
Σε συνεργασία με την Virgin Galactic, προσφέρει ένα ταξίδι στο διάστημα!

Μία μοναδική εμπειρία θα χαρίσει η Land Rover σε έναν από τους πελάτες της στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σε συνεργασία με την Virgin Galactic, διοργανώνει διαγωνισμό με πρώτο δώρο ένα ταξίδι στο διάστημα! Οι συμμετοχές στο διαγωνισμό θα γίνονται αποδεκτές έως τις 20 Ιουνίου 2022, με τον νικητή να ανακοινώνεται στα μέσα Αυγούστου.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν κάτοχοι αυτοκινήτων της Land Rover που διαμένουν στις ΗΠΑ. Όσοι μάλιστα προσκαλέσουν και άλλους να λάβουν μέρος, θα έχουν περισσότερες συμμετοχές και άρα περισσότερες ευκαιρίες να κερδίσουν το μεγάλο δώρο. Οι υπόλοιποι νικητές του διαγωνισμού θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν μοντέλα της βρετανικής μάρκας αλλά και να λάβουν αναμνηστικά είδη από τις δύο εταιρίες.

«Οι κάτοχοι αυτοκινήτων της Land Rover λατρεύουν την περιπέτεια και είμαστε στην ευχάριστη θέση να τους προσφέρουμε την ευκαιρία να κερδίσουν την μεγαλύτερη εμπειρία του 21ου αιώνα. Ένα ταξίδι στο διάστημα με την Virgin Galactic», δήλωσε ο Τζο Έμπερχαρντ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Jaguar Land Rover Βόρειας Αμερικής. «Η εμπειρία μίας πτήσης στο διάστημα δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα άλλο και είμαστε χαρούμενοι που θα την προσφέρουμε σε έναν από τους πελάτες της Land Rover», ανέφερε από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Virgin Galactic, Μπλερ Ριτς.

Η παραγγελία ενός νέου Land Rover μεταφράζεται σε 50 επιπλέον συμμετοχές στο διαγωνισμό, ενώ η αγορά ή η μακροχρόνια μίσθωση σε 100 συμμετοχές.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!