Νέα έκδοση Untamed για το Mini Cooper S Countryman ALL4

Νέα έκδοση Untamed για το Mini Cooper S Countryman ALL4

Κώστας Παστρίμας
Νέα έκδοση Untamed για το Mini Cooper S Countryman ALL4
Η Mini παρουσίασε μια νέα, πιο περιπετειώδη, έκδοση του πολυτελούς Countryman ALL4.

Το Mini Couper S Countryman ALL4 έχει ξεχωρίσει στην γκάμα της βρετανικής φίρμας για την κορυφαία ποιότητα κατασκευής, τη διασκεδαστική οδήγηση και το ξεχωριστό στυλ. Αποτελεί το ιδανικό όχημα για εκείνους που θέλουν μια στιβαρή εμφάνιση με σοβαρές επιδόσεις και στιλάτο χαρακτήρα ο οποίος ξεδιπλώνεται με τον καλύτερο τρόπο στον σπορ τρόπο συμπεριφοράς του στο δρόμο.

Mini

Η Mini προχώρησε στην κατασκευή μιας ειδικής έκδοσης του Countryman ALL4 την οποία ονομάζει Untamed Edition. Η συγκεκριμένη έκδοση έχει στόχο να ενθαρρύνει τον οδηγό να βγει από τα όρια της πόλης και να εξερευνήσει νέους δρόμους και μονοπάτια. Εξωτερικά, το Mini είναι βαμμένο σε μεταλλικό χρώμα Momentum Grey και διαθέτει λεπτομέρειες στο κάτω μέρος της μάσκας εμπρός, στην προστατευτική ποδιά, στα αεροδυναμικά κομμάτια στα πλαϊνά του αυτοκινήτου και μαύρη - Piano Black - οροφή, ράγες, καθρέπτες και περίβλημα προβολέων.

Mini

Στο εσωτερικό έχει γίνει επιλογή πράσινου και μπλε χρώματος στις ραφές και το δέρμα των σπορ καθισμάτων, ενώ το εσωτερικό περιβάλλον ακολουθεί τα χρώματα της φύσης. Οι λωρίδες στο cockpit και στο κεντρικό όργανο είναι βαμμένες σε μεταλλικό Frozen Blue, οι λωρίδες επένδυσης στις πόρτες σε μεταλλικό Arctic Silver και το περίγραμμα των αεραγωγών σε γυαλιστερό μαύρο. Στον εξοπλισμό συναντάμε LED φωτιστικά σώματα, Mini Driving Modes, φώτα ομίχλης LED και σύστημα συνδεσιμότητας Connected Media μέσω Apple CarPlay.

Mini

Το Mini Couper S Countryman ALL4 Untamed Edition είναι εξοπλισμένο με τον γνωστό 4κύλινδρο κινητήρα TwinPower Turbo των 2.0 λίτρων ο οποίος αποδίδει 178 ίππους και 280Nm ροπής. Το σύνολο σε συνδυασμό με το σύστημα τετρακίνησης ALL4 προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις και σπορ, διασκεδαστική οδήγηση τόσο στην άσφαλτο όσο και στις εκτός δρόμου αναζητήσεις σας. Η νέα έκδοση είναι διαθέσιμη από τον Μάρτιο του 2022.

Mini

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!