Fiat: Εγγύηση 200.000 χιλιομέτρων στα επαγγελματικά της οχήματα

Fiat: Εγγύηση 200.000 χιλιομέτρων στα επαγγελματικά της οχήματα

Fiat: Εγγύηση 200.000 χιλιομέτρων στα επαγγελματικά της οχήματα
Η ιταλική μάρκα με την ευκαιρία της ένταξης του νέου Scudo στον επαγγελματικό της στόλο, προσφέρει πεναετή εγγύηση 200.000 χλμ. και ένα ευρύ πλάνο προνομίων.

Πριν από λίγες εβδομάδες η επαγγελματική γκάμα της Fiat στην Ελλάδα διευρύνθηκε περεταίρω με την ένταξη του νέου και ανανεωμένου Scudo. Τώρα το επαγγελματικό τμήμα της ιταλικής εταιρείας θέλει να γιορτάσει το γεγονός αυτό με νέα προνομιακά προγράμματα στη χώρα μας.

Με αφορμή και τη διάθεση του νέου Scudo, η Fiat Professional προσφέρει για όλη τη γκάμα της ένα συνδυαστικό πακέτο παροχών, το οποίο περιλαμβάνει χρηματική έκπτωση που ανάλογα με το μοντέλο φτάνει μέχρι τα 1.600 ευρώ, πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης, αλλά και 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως και 200.000χλμ.

Fiat Scudo

Οι παραπάνω παροχές λειτουργούν συνδυαστικά και παράλληλα συνοδεύονται από μια σειρά ενεργειών της Fiat ειδικά για τον επαγγελματία, όπως οι περιοδικοί δωρεάν τεχνικοί έλεγχοι, η 5ετής δωρεάν υπηρεσία οδικής βοήθειας, αλλά και η προστασία τιμής για την αγορά νέου αυτοκινήτου. Στον τομέα αυτό εξαιρούνται οι αγορές μέσω χρονομίσθωσης. Απώτερος στόχος είναι ο επαγγελματίας να γνωρίζει το ποσό που θα καταβάλει για την αγορά του οχήματος του ανεξάρτητα από το χρόνο παράδοσης. Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω προνομίων έχει σαν στόχο τη δημιουργία ένα πλαισίου προστασίας για τον επαγγελματία.

Fiat Doblo

Εκτός από το Scudo που είναι πλέον μέλος του στόλου της, τα επαγγελματικά μοντέλα που διαθέτει η Fiat είναι τα συμπαγή Panda Van και Fiorino, το φημισμένο Doblo Cargo, το πλέον ευπροσάρμοστο μεγάλο LCV και το Ducato.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!