Tesla: Πότε ξεκινά η παραγωγή του Cybertruck

Tesla: Πότε ξεκινά η παραγωγή του Cybertruck

Κώστας Παστρίμας
Tesla: Πότε ξεκινά η παραγωγή του Cybertruck
Το «άπιαστο» ηλεκτρικό pick-up της Tesla φαίνεται ότι επιτέλους θα πάρει «σάρκα και οστά».

Το Cybertruck είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα μοντέλα της Tesla τα τελευταία χρόνια, χωρίς καν να το έχουμε δει στην πραγματικότητα. Το εντυπωσιακό και ξεχωριστό ηλεκτρικό pick-up της εταιρείας αποκαλύφθηκε πανηγυρικά το 2019 αλλά έκτοτε η έναρξη της παραγωγής του πάει από αναβολή σε αναβολή. Αρχικά ήταν να ξεκινήσει το 2021 αλλά μετά πήγε το 2022, αλλά ούτε αυτό θα γίνει όπως έχει ανακοινωθεί από την αμερικανική εταιρεία.

tesla cybertruck

Φαίνεται όμως ότι η ώρα έφτασε – ή μάλλον θα φτάσει την επόμενη χρονιά. Εδώ και καιρό κυκλοφορούν φήμες ότι η Tesla θα ξεκινήσει επιτέλους την παραγωγή του Cybertruck το 2023 και ο Ίλον Μασκ (περίπου) το επιβεβαίωσε.

Ο Μασκ βρέθηκε στο Βερολίνο, στην εκδήλωση για την έναρξη των παραδόσεων των Model Y από το ολοκαίνουριο Gigafactory στη Γερμανία, και στη συζήτηση με τους εργαζόμενους ρωτήθηκε για τα βραχυπρόθεσμα πλάνα της Tesla. Εκεί δήλωσε: «Θέλουμε να ολοκληρώσουμε την ανάπτυξη του Cybertruck φέτος και να είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε την παραγωγή του χρόνου».

tesla cybertruck

Αν και σύμφωνα με τον Μασκ, η Tesla εξακολουθεί να επικεντρώνεται στην παραγωγή των Model 3 και Model Y, υπάρχει ο σχεδιασμός για να ξεκινήσει η παραγωγή του Cybertruck στο Gigafacroty του Τέξας στις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!