Το Nissan Ariya έχει μία ιστορία να σου πει (vid)

Το Nissan Ariya έχει μία ιστορία να σου πει (vid)

Το Nissan Ariya έχει μία ιστορία να σου πει (vid)
Το αμιγώς ηλεκτρικό crossover μοντέλο της ιαπωνικής φίρμας έχει σημειώσει εντυπωσιακά νούμερα κατά τη διάρκεια των δοκιμών εξέλιξης, τα οποία παρουσιάζονται μέσα από ένα βίντεο.

Πίσω στο 2010 η Nissan παρουσίασε το Leaf, το πρώτο ηλεκτρικό της όχημα που αποτέλεσε το εναρκτήριο... λάκτισμα της εταιρείας στην ηλεκτροκίνηση. Για περισσότερα από 10 χρόνια, το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο κέρδισε τους δρόμους και ήταν ένα από αυτά που έφεραν τους οδηγούς πιο κοντά στη νέα εποχή της αυτοκίνησης, που δεν εξαρτάται από θερμικούς κινητήρες.

Τώρα η ιαπωνική φίρμα ετοιμάζεται να λανσάρει ένα καινούργιο ηλεκτρικό μοντέλο. Το Nissan Ariya είναι ένα νέο crossover που πέρασε από εξονυχιστικό πρόγραμμα δοκιμών εξέλιξης. Για να διασφαλιστεί ότι οι οδηγοί της Nissan αισθάνονται ασφαλείς ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις στο δρόμο, το νέο αμιγώς ηλεκτρικό crossover Nissan Ariya υποβλήθηκε σε πολλές, αυστηρές δοκιμές σε επιφάνειες που μιμούνται τις συνθήκες των δρόμων, ανά την Υφήλιο.

Nissan Ariya

Το Nissan Ariya έχει σημειώσει ένα σημαντικό προσωπικό ρεκόρ στη φάση των δοκιμών εξέλιξης. Το πρόγραμμα είναι τόσο έντονο για το ηλεκτρικό μοντέλο, που μέχρι σήμερα έχει διανύσει απόσταση πέντε φορές μεγαλύτερη από την περιφέρεια της Γης.

Nissan Ariya

Όλη τη διαδικασία εξέλιξης του Ariya η Nissan μας την αφηγείται στο παρακάτω βίντεο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!