Alfa Romeo Tonale: Με το νέο SUV στην Ίμολα ο CEO της Stellantis

Alfa Romeo Tonale: Με το νέο SUV στην Ίμολα ο CEO της Stellantis

Κώστας Μπιτσικώκος
Alfa Romeo Tonale: Με το νέο SUV στην Ίμολα ο CEO της Stellantis
Ο επικεφαλής του Ομίλου Stellantis παρακολούθησε το Grand Prix της F1 και παράλληλα «διαφήμισε» την Alfa Romeo Tonale.

Μπορεί ο πρώτος από τους δύο εντός έδρας αγώνες για τους Ιταλούς στη Formula 1 να μην εξελίχθηκε όπως θα περίμεναν οι φίλοι της Scuderia Ferrari, όμως ένα Grand Prix είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για μάρκετινγκ. Στη Ferrari γύρισαν ένα βίντεο για τη νέα 296 GTS με τη βοήθεια των Σαρλ Λεκλέρ και Κάρλος Σάινθ, ενώ στην Alfa Romeo «διαφήμισαν» το λανσάρισμα της Tonale.

Το νέο, compact, SUV της ιταλικής μάρκας αρχίζει αυτή την περίοδο την εμπορική του πορεία στην Ευρώπη και το «αφεντικό» της Stellantis βρήκε την ευκαιρία να κάνει… θόρυβο. Ο Κάρλος Ταβάρες, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου στον οποίο ανήκει η Alfa Tomeo, έφθασε στην πίστα της Ίμολα οδηγώντας την Tonale. Δίπλα στον Ταβάρες, στο δεξί εμπρός κάθισμα της Tonale, βρισκόταν ο CEO της Alfa Romeo, Ζαν-Φιλίπ Ιμπαράτο.

Alfa Romeo Imola

Το μήκους 4,53 μέτρων SUV είναι αρχικά διαθέσιμο στην Ευρώπη με τον τετρακύλινδρο 1.5 βενζίνης, ο οποίος αποδίδει 130 ίππους και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Χάρη στην υβριδική τεχνολογία 48V και τον ηλεκτροκινητήρα 20 ίππων, η Tonale μπορεί να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά για μικρές αποστάσεις. Σύντομα θα ανακοινωθούν οι τιμές της και στην Ελλάδα.

Ο Ταβάρες είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τα στελέχη της Alfa Romeo F1 Team ORLEN, αλλά και τους δύο οδηγούς της ομάδας, Βάλτερι Μπότας και Γκουάνγιου Ζου.

Μάθετε τα πάντα για την Alfa Romeo Tonale εδώ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!