Εικονική περιήγηση από την Opel Classic

Εικονική περιήγηση από την Opel Classic

Κώστας Παστρίμας
Εικονική περιήγηση από την Opel Classic
Η Opel γιορτάζει τα 160 χρόνια ζωής της με μια μοναδική εικονική περιήγηση στα σημαντικότερα σημεία της ιστορίας της.

Το 2022 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Opel καθώς γιορτάζει τα 160 χρόνια από την ίδρυσή της. Για αυτήν την ξεχωριστή γιορτή η εταιρεία αποφάσισε να δημιουργήσει μια νέα διαδικτυακή ξενάγηση στην ιστορία της, μέσω του 160 Years of Opel. Η νέα περιήγηση 360° μεταφέρει τους επισκέπτες εικονικά στις αίθουσες της Opel Classic Collection στο Ράσελχάιμ.

Η συγκεκριμένη συλλογή μεταφέρει τους επισκέπτες σε ένα ταξίδι στο χρόνο με 600 ιστορικά οχήματα και 300 εκθέματα τα οποία περιλαμβάνουν από ραπτομηχανές μέχρι κινητήρες αεροσκαφών. Σημεία σταθμός της περιήγησης είναι τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 1860 με χρήσιμες και διασκεδαστικές πληροφορίες τις οποίες λίγοι γνωρίζουν, ενώ ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στα χρόνια της περιπλάνησης του Adam Opel (Wanderjahre Adam Opels) και των πέντε γιων του, οι οποίοι απεικονίζονται πάνω στο ποδήλατο πέντε θέσεων Quintuplet της εταιρείας.

Opel

Ο Διευθυντής της Opel Classic, Λίφ Ροχβέντερ, δήλωσε για τη νέα εφαρμογή της Opel: «Το νέο virtual tour δημιουργήθηκε με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Η ομάδα πρώτα έπρεπε να αρχειοθετήσει σχολαστικά όλα τα εκθέματα και να τα παρατάξει με ακρίβεια για την κινηματογράφηση, έτσι ώστε οι online επισκέπτες να μπορούν να βλέπουν τα οχήματα από όλες τις πλευρές. Η δίγλωσση περιήγηση “160 Years of Opel” προσφέρει μια εντελώς νέα προοπτική της Opel σε όλους τους επισκέπτες. Πραγματικά, αξίζει να κάνετε ένα κλικ και να απολαύσετε το tour».

Opel

Στο virtual tour μπορεί κανείς να συναντήσει πολλά μοντέλα, κλασικά και σύγχρονα, όπως το Opel Elektro GT, το Mokka-e και πολλά ακόμα. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να εξερευνήσουν και να απολαύσουν τις θεματικές ενότητες "Alternative Drives", "Rally Racing", "Roaring Twenties" και "Mobility for Millions". Η περιήγηση "160 Years of Opel" συμπληρώνει τα Opel Classic online tours που λανσαρίστηκαν με επιτυχία το 2021.

Opel

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!