Ανοίγουν οι πύλες του εντυπωσιακού Μουσείου της Mazda

Ανοίγουν οι πύλες του εντυπωσιακού Μουσείου της Mazda

Ανοίγουν οι πύλες του εντυπωσιακού Μουσείου της Mazda
Στις 23 Μαΐου η Mazda θα εγκαινιάσει τις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Μουσείου της στην Χιροσίμα.

Η Mazda δουλεύει εδώ και αρκετό καιρό στην ανακαίνιση του εντυπωσιακού της Μουσείου στην πόλη Χιροσίμα της Ιαπωνίας. Το Μουσείο βρίσκεται στις εγκαταστάσεις των κεντρικών γραφείων της εταιρείας και πλέον οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί με αποτέλεσμα να είμαστε έτοιμοι για την επίσημη έναρξη λειτουργιών του χώρου.

Το Μουσείο θα ανοίξει τις πύλες του στις 23 Μαΐου του 2022 και θα προσφέρει στους επισκέπτες έναν χώρο ο οποίος τιμάει την παράδοση της εταιρείας. Στην είσοδο του Μουσείου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν και να έρθουν πιο κοντά στη μάρκα, απολαμβάνοντας τη θέα των τελευταίων μοντέλων της. Στο εσωτερικό και το εξωτερικό του Μουσείου έχει επιλεγεί το μαύρο χρώμα, ο ζεστός φωτισμός και οι ξύλινες επιφάνειες, όλα σύμφωνα με τη σχεδιαστική αντίληψη Kodo της Mazda.

Mazda

Το μουσείο διαθέτει 10 διαφορετικές ενότητες εκθεμάτων με διακόσμηση και φωτισμό που ταιριάζουν με το θέμα της κάθε ενότητας. Ολόκληρο το μουσείο έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει στους επισκέπτες μια αφηγηματική εμπειρία του οράματος της Mazda για τον επόμενο αιώνα και μία ιστορική αναδρομή των επιτευγμάτων που έγιναν από το 1920 που ιδρύθηκε η μάρκα μέχρι και σήμερα.

Στη Ζώνη 1 μπορεί κάποιος να μάθει για το πνεύμα Monotsukuri 1920-1959, στη Ζώνη 2 και 3 θα συναντήσει ο επισκέπτης τον τρόπο με τον οποίο η Mazda έγινε ένας διαφοροποιημένος κατασκευαστής οχημάτων. Η Ζώνη 4 έχει να κάνει με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ενώ οι Ζώνες 5, 6 και 7 είναι η συνέχεια της Ζώνης 2,3. Στην Ζώνη 8 μαθαίνουμε για την τεχνολογία της Mazda με επίκεντρο τον άνθρωπο, στη Ζώνη 9 έχουμε περιήγηση στη γραμμή συναρμολόγησης οχημάτων και τέλος στη Ζώνη 10 μπορεί κανείς να δει το όραμα της Mazda για τα επόμενα 100 χρόνια.

Mazda

Εκτός από το φυσικό κτίριο, εγκαινιάστηκε και ένα διαδικτυακό Μουσείο Mazda, ώστε πολλοί περισσότεροι επισκέπτες να μπορούν από μακριά να περιηγηθούν στους χώρους του Μουσείου. Στη διαδικτυακή πύλη προσφέρονται εικονικές περιηγήσεις με λεπτομερείς εξηγήσεις για κάθε μία από τις 10 ενότητες του Μουσείου και καθηλωτικές λήψεις με drone από το εσωτερικό του. Ταυτόχρονα λειτουργεί το διαδικτυακό κανάλι Mazda Kids Channel με περιεχόμενο ειδικά διαμορφωμένο για τα παιδιά. Μπορείτε να περιηγηθείτε στο Μουσείο της Mazda ΕΔΩ.

Mazda

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!