Renault: Νέο πρωτότυπο στην έκθεση ChangeNOW (vid)

Renault: Νέο πρωτότυπο στην έκθεση ChangeNOW (vid)

Renault: Νέο πρωτότυπο στην έκθεση ChangeNOW (vid)
Στη Γαλλική πρωτεύουσα θα γίνει η παρουσίαση του πρωτότυπου ηλεκτρικού μοντέλου της Renault.

Η Renault ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα εντελώς νέο πρωτότυπο μοντέλο το οποίο θα παρουσιάσει στην έκθεση ChangeNOW 2022. Η συγκεκριμένη έκθεση είναι η μεγαλύτερη όσον αφορά τις ενεργειακές βιώσιμες λύσεις που έχουν αντίκτυπο στο περιβάλλον και πραγματοποιείται στις 19-21 Μαΐου στο Παρίσι. Τα δύο σημεία που θα διεξαχθεί η έκθεση είναι το Grand Pallais και ο Πύργος του Άιφελ.

Εκείνο που γνωρίζουμε για την ώρα όσον αφορά το νέο πρωτότυπο μοντέλο είναι πως πρόκειται για ένα όχημα φτιαγμένο από 70% ανακυκλωμένα υλικά και το ίδιο είναι 95% ανακυκλώσιμο. Το σύνθημα της Renault για το «πράσινο» μοντέλο της είναι «Let's change cars» και έχει στόχο να πρωτοστατήσει στη βιώσιμη κινητικότητα. Εκείνο που μένει να επιβεβαιωθεί είναι αν το νέο αυτό πρωτότυπο ακολουθεί τον δρόμο της ηλεκτροκίνησης ή θα δείξει έναν νέο μονοπάτι, αυτό του υδρογόνου.

Η Παγκόσμια Πρεμιέρα του πρωτότυπου μοντέλου της Renault θα γίνει στις 19 Μαΐου του 2022 στις 11:00 ώρα Ελλάδας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση στην ιστοσελίδα www.events.renault.com.

Ο Λούκα ντε Μέο, CEO του Ομίλου Renault θα δώσει το παρόν στην εκδήλωση και θα δώσει σχετική συνέντευξη Τύπου, ενώ μαζί του θα είναι ο Ζίλς Βιδάλ, Αντιπρόεδρος στο τμήμα σχεδιασμού της Renault. Το κερασάκι στην τούρτα είναι η παρουσία του συνθέτη, παραγωγού και πρέσβη πολιτισμού στη Γαλλία, Ζαν-Μισέλ Ζαρέ.

Renault

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!