Mercedes-AMG GT 63 S E PERFORMANCE: Τώρα σε ειδική έκδοση F1

Mercedes-AMG GT 63 S E PERFORMANCE: Τώρα σε ειδική έκδοση F1

Mercedes-AMG GT 63 S E PERFORMANCE: Τώρα σε ειδική έκδοση F1
H Mercedes-AMG τονίζει την μεταφορά τεχνογνωσίας από τη Formula 1 στα αυτοκίνητα παραγωγής, με το λανσάρισμα ειδικής έκδοσης του σπορ σεντάν.

Ακόμη πιο στενή τη σχέση της με την ομάδα της στην Formula 1 κάνει η Mercedes-Benz, παρουσιάζοντας μία ειδική έκδοση της GT 63 S E PERFORMANCE. To τετράθυρο σεντάν είναι το ισχυρότερο αυτοκίνητο παραγωγής της Mercedes-AMG, καθώς ο συνδυασμός του 4λιτρου V8 biturbo και ενός ηλεκτρικού μοτέρ εκτοξεύουν την μέγιστη ισχύ στους 843 ίππους!

Η GT 63 S E PERFORMANCE F1 Edition είναι άμεσα διαθέσιμη για παραγγελία στη Γερμανία, με επιπλέον κόστος 23.800 ευρώ, που προστίθεται στην τιμή των 198.000 ευρώ! Η ειδική έκδοση του σπορ υβριδικού σεντάν ξεχωρίζει από τον γκρι χρωματισμό του αμαξώματος, τις κόκκινες λεπτομέρειες στα σπόιλερ και τα αυτοκόλλητα «AMG». Οι τροχοί 21 ιντσών της AMG σε μαύρο ματ χρώμα και κόκκινο δακτύλιο παραπέμπουν στο ιατρικό αυτοκίνητο της Formula 1. Στο εσωτερικό κυριαρχεί η αντίθεση μαύρου και κόκκινου, στα σπορ καθίσματα με δέρμα Νάπα, στο τιμόνι και σε άλλα σημεία.

Mercedes-AMG GT 63 S E Performance F1 Edition

Η Mercedes-AMG κάνει το βήμα προς τον εξηλεκτρισμό με το πρώτο υβριδικό επιδόσεων. Το τετράθυρο sedan Mercedes-AMG GT 63 S E PERFORMANCE είναι το ισχυρότερο αυτοκίνητο παραγωγής από το Affalterbach, καθώς το υβριδικό του σύστημα αποδίδει συνδυαστικά 843 ίππους και περισσότερα από 1.400 Nm ροπής!

Η τεχνολογία E PERFORMANCE της Mercedes-AMG αποτελείται από τον 4λιτρο V8 biturbo 639 ίππων στον εμπρός άξονα και ηλεκτροκινητήρα 204 ίππων μαζί με μπαταρία 6,1 kWh στον πίσω. Όπως ισχύει και στην F1, η μπαταρία έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει άμεση παροχή ισχύος. Επιπλέον παρέχει ηλεκτρική αυτονομία 12 χλμ, ικανή να καλύψει κοντινές μετακινήσεις εντός της πόλης χωρίς εκπομπές ρύπων.

Οι επιδόσεις του σπορ σεντάν παραπέμπουν σε supercar: η επιτάχυνση 0-100 χλμ/ώρα διαρκεί 2,9 δευτερόλεπτα και η 0-200 χλμ/ώρα λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα. Η μέγιστη ταχύτητα της AMG GT 63 S E PERFORMANCE φθάνει τα 316 χλμ/ώρα.

Mercedes-AMG GT 63 S E Performance F1 Edition

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!