Το Nissan Juke Rally Tribute παίρνει σάρκα και οστά (vid)

Το Nissan Juke Rally Tribute παίρνει σάρκα και οστά (vid)

Το Nissan Juke Rally Tribute παίρνει σάρκα και οστά (vid)
Η Nissan παρουσίασε μια έκδοση Rally του Juke Hybrid προς τιμήν των αγωνιστικών μοντέλων της δεκαετίας του 1970.

Η Nissan πριν από έναν περίπου χρόνο μας είχε παρουσιάσει σε πρωτότυπη μορφή μια ειδική έκδοση το Juke το οποίο ήταν αφιερωμένο στη συμμετοχή της μάρκας στους αγώνες Ράλλυ της Αφρικής πριν από 50 χρόνια. Το Juke Rally Tribute πλέον παίρνει σάρκα και οστά με την Nissan να δημιουργεί ένα πλήρως λειτουργικό μοντέλο για να προϋπαντήσει με αυτόν τον τρόπο τον νέο Juke Hybrid το οποίο αναμένεται τον επόμενο μήνα.

Nissan

Το Juke Rally Tribute είναι εμπνευσμένο σχεδιαστικά από το αγωνιστικό 240Ζ της δεκαετίας του 1970 με το οποίο η Nissan αγωνίστηκε στα σκληρά Ράλλυ της Αφρικής. Το κόκκινο χρώμα σε συνδυασμό με τις μαύρες πινελιές στο καπό και την οροφή δίνουν ένα αγωνιστικό άρωμα στο μοντέλο, ενώ οι μεγάλοι τροχοί των 16 ιντσών με τα χωμάτινα ελαστικά ξεκαθαρίζουν ότι αυτό το Juke είναι έτοιμο για την έρημο.

Nissan

Ο κινητήρας του Juke Rally Tribute είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία του αυτοκινήτου καθώς είναι εκείνος που θα εξοπλίσει και το μοντέλο παραγωγής που αναμένεται το καλοκαίρι. Πρόκειται για ένα σύνολο με βενζινοκινητήρα απόδοσης 94 ίππων και 148Nm ροπής το οποίο συνεργάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 49 ίππων και 205Nm ροπής. Το σύνολο βοηθάει και μια γεννήτρια 15kW με υδρόψυκτη μπαταρία 1,2kWh. Το αποτέλεσμα είναι να έχουμε 25% περισσότερη ισχύ σε σχέση με την απλή έκδοση βενζίνης με την κατανάλωση να μειώνεται κατά 40% στις αστικές μετακινήσεις.

Nissan

Η Κοραλί Μούσι, Αντιπρόεδρος της Nissan AMIEO, δήλωσε: «Το Juke Hubrid Rally Tribute εκπροσωπεί τον τολμηρό και αισιόδοξο τρόπο σκέψης μας. Προετοιμαζόμαστε για μια νέα συναρπαστική περίοδο στην ιστορία του Juke με την παρουσίαση του Juke Hubrid το καλοκαίρι. Θα προσφέρει τον ενθουσιασμό που περιμένουν οι πελάτες μας από το εικονικό crossover στο θέμα της απόδοσης και της αποτελεσματικότητας. Το Juke Rally Tribute ανεβάζει τη διασκέδαση σε άλλο επίπεδο».

Η παρουσίαση του Nissan Juke Rally Tribute.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!