Mercedes-Benz GLC: Υβριδική, τετρακίνητη και ικανή σε κάθε έδαφος (vid)

Mercedes-Benz GLC: Υβριδική, τετρακίνητη και ικανή σε κάθε έδαφος (vid)

Mercedes-Benz GLC: Υβριδική, τετρακίνητη και ικανή σε κάθε έδαφος (vid)
Η νέα γενιά του μεσαίου, premium, SUV θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά ως τετρακίνητη και σε υβριδικές εκδόσεις.

Με ένα ευφάνταστο σενάριο και τον οδηγό της Formula 1, Τζορτζ Ράσελ, να συμμετέχει στο βίντεο, η Mercedes-Benz παρουσίασε διαδικτυακά τη νέα GLC. Το μεσαίο SUV μεγάλωσε σε διαστάσεις και αναβαθμίστηκε σημαντικά σε τεχνολογίες, ανεβάζοντας τον πήχη στην κατηγορία. Το μήκος του ανέρχεται σε 4,72 μέτρα (+6 εκατ. σε σχέση με τον προκάτοχό του), ενός το πλάτος έχει παραμείνει στο 1,89 μ. Πέρα από τους αυξημένους χώρους για τους πίσω επιβάτες, προσφέρει σημαντικά μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ (στα 620 λίτρα, +70 σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο).

Mercedes-Benz GLC

Στο εσωτερικό η πολυτέλεια συνδυάζεται με τις υπηρεσίες συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας που προσφέρει το σύστημα πολυμέσων MBUX. Ανάμεσα στα επίπεδα εξοπλισμού της νέας GLC βρίσκεται και η AVANTGARDE Line.Το ψηφιακό ταμπλό της νέας GLC περιλαμβάνει την οθόνη 12,3 ιντσών στον πίνακα οργάνων και 11,9 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων. Μέσω της λειτουργίας “transparent bonnet”, ο οδηγός μπορεί να βλέπει τι υπάρχει κάτω από τους εμπρός τροχούς, σαν το καπό να είναι διάφανο!

Mercedes-Benz GLC

Όλες οι εκδόσεις της GLC είναι εξηλεκτρισμένες, είτε με τεχνολογία mild-hybrid είτε με plug-in hybrid. Στην τελευταία περίπτωση, η ηλεκτρική αυτονομία ξεπερνά τα 100 χλμ., επιτρέποντας τις καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη χωρίς εκπομπές ρύπων.

Η γκάμα περιλαμβάνει τις εξής εκδόσεις:
GLC 200 4MATIC με 2λιτρο μοτέρ 204 ίππων,
GLC 300 4MATIC με ίδιο κινητήρα αλλά 258 ίππους,
την plug-in υβριδική GLC 300 e 4MATIC με συνδυαστική ισχύ 313 ίππων,
την επίσης plug-in υβριδική GLC 400 e 4MATIC με 381 ίππους
την diesel GLC 220 d 4MATIC με 197 ίππους
και την plug-in υβριδική με πετρελαιοκινητήρα GLC 300 de 4ΜΑTIC με συνδυαστική ισχύ 335 ίππων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!