Subaru-Πλειάδες Motors: Δωρεά εξοπλισμού σε εθελοντές πυροσβέστες

Subaru-Πλειάδες Motors: Δωρεά εξοπλισμού σε εθελοντές πυροσβέστες

Subaru-Πλειάδες Motors: Δωρεά εξοπλισμού σε εθελοντές πυροσβέστες
Η επίσημη αντιπροσωπεία της ιαπωνικής μάρκας στην Ελλάδα παρέδωσε ειδικό εξοπλισμό στην εθελοντική ομάδα ΑΧΑΙΟΣ ΕΟΠΠ.

Με την αντιπυρική περίοδο να έχει αρχίσει και τις πρώτες δασικές πυρκαγιές του καλοκαιριού να έχουν εκδηλωθεί, κάθε βοήθεια προς τους πυροσβέστες (μόνιμους και εθελοντές) έχει μεγάλη σημασία. Προς αυτή την κατεύθυνση, η Πλειάδες Motors ΑΕ – επίσημη αντιπροσωπεία της μάρκας Subaru στην Ελλάδα – προχώρησε στη δωρεά ειδικού εξοπλισμού στην Εθελοντική Ομάδα ΑΧΑΙΟΣ ΕΟΠΠ (Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας - Δασοπροστασία - Δασοπυρόσβεση - Διάσωση - Πρώτες Βοήθειες).

Ο Δημήτρης Μπούρδος, Πρόεδρος της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας ΑΧΑΙΟΣ, βρέθηκε στην αντιπροσωπεία της Subaru στο Χαλάνδρι, για να παραλάβει και επίσημα τη δωρεά της εταιρείας από τον Γιάννη Χεκιμιάν, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Πλειάδες Motors. Από την πλευρά του, ο κ. Μπούρδος απένειμε στην Πλειάδες Motors ευχαριστήρια πλακέτα για τη δωρεά.

Οι εθελοντές της Αιγιάλειας (με έδρα τους το Αίγιο), έχοντας πάρει την πιστοποίησή τους από την Πυροσβεστική Ακαδημία, είναι έτοιμοι για την θερινή περίοδο. Με ανακοίνωσή της, η Subaru-Πλειάδες Motors συγχαίρει τους εθελοντές της ΑΧΑΙΟΣ ΕΟΠΠ για την πρόσφατη πιστοποίησή τους, για το συνολικό έργο που έχουν προσφέρει και τους εύχεται καλή δύναμη για το φετινό καλοκαίρι.

Πλειάδες Motors Αχαιός

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!