Citroen Ami: Τώρα και σε έκδοση Buggy!

Citroen Ami: Τώρα και σε έκδοση Buggy!

Citroen Ami: Τώρα και σε έκδοση Buggy!
Θα κατασκευαστεί σε μόλις 50 κομμάτια, που θα τεθούν προς πώληση από τις 21 Ιουνίου.

Το ηλεκτρικό Citroen Ami ήρθε για να δώσει λύσεις στις αστικές μετακινήσεις με το μικρό του μέγεθος, τις μηδενικές εκπομπές ρύπων και το χαρούμενο παρουσιαστικό του. Το γεγονός ότι μπορεί να οδηγηθεί και από 16χρονους με δίπλωμα μοτοποδηλάτου, προστίθεται στα θετικά. Πώς είναι στην οδήγηση ένα όχημα με μέγιστη ταχύτητα 45 χλμ/ώρα; Στο gMotion by gazzetta το οδηγήσαμε και εδώ μπορείτε να διαβάσετε τις εντυπώσεις μας.

Η Citroen διαθέτει στο Ami και στην επαγγελματική έκδοση Cargo με χώρο για φόρτωση δίπλα στο κάθισμα του οδηγού, ενώ τον περασμένο Δεκέμβριο είχε παρουσιάσει το πρωτότυπο My Ami Buggy, ένα όχημα για βόλτες στις παραλίες.

Citroen Ami

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν τέτοια που η Citroen αποφάσισε να το βγάλει στην παραγωγή. Μόλις 50 αριθμημένα My Ami Buggy θα κατασκευαστούν, αποκλειστικά για την αγορά της Γαλλίας. Η τιμή του ορίστηκε στα 9.790 ευρώ, με τις παραγγελίες να αρχίζουν στις 21 Ιουνίου και τις παραδόσεις (στο σπίτι του πελάτη της Citroen) στις 8 Αυγούστου.

Το My Ami Buggy ξεχωρίζει από την απουσία θυρών, την υφασμάτινη ανοιγόμενη οροφή, το χακί χρώμα του αμαξώματος και τις κίτρινες λεπτομέρειες που δημιουργούν αντίθεση. Για το χειμώνα, η Citroen προσφέρει ένα κάλυμμα για προστασία από τη βροχή και το κρύο.

Citroen Ami

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!