Renault: Υποστηρικτής του Beach Handball 2022

Renault: Υποστηρικτής του Beach Handball 2022

Κώστας Παστρίμας
Renault: Υποστηρικτής του Beach Handball 2022
Η Renault είναι επίσημος χορηγός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Beach Handball στην Κρήτη.

Το αυτοκίνητο και ο αθλητισμός είναι άρρηκτα συνδεδεμένα και οι περισσότεροι κατασκευαστές στηρίζουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Η Renault είναι μια από τις αυτοκινητοβιομηχανίες με ιδιαίτερα ενεργό ρόλο στα κοινά και τα τελευταία χρόνια έχει βάλει στόχο να δημιουργήσει την πιο «πράσινη» γκάμα αυτοκινήτων στον κόσμο.

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της, η Renault, μέσω της Τεορέν Μότορς Α.Ε, αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τον άνθρωπο και τις αθλητικές δραστηριότητες και γίνεται επίσημος χορηγός του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Beach Handball 2022. Οι αγώνες διεξάγονται στις νέες αθλητικές εγκαταστάσεις στην παραλία του Καρτερού, στο Ηράκλειο της Κρήτης, έως τις 26 Ιουνίου 2022.

Renault

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Handball αποτελεί μία κορυφαία διοργάνωση για τη χώρα και παράλληλα το μοναδικό παγκόσμιο ομαδικό άθλημα που αναλαμβάνει η Ελλάδα στη μετά την εποχή του Covid-19. Στο πρωτάθλημα λαμβάνουν μέρος 64 χώρες, 32 στο τουρνουά των Ανδρών - Γυναικών και 32 στο τουρνουά των Εφήβων - Νεανίδων, οι οποίες προέρχονται από όλες τις Ηπείρους. Φυσικά και η χώρα μας είναι ανάμεσα στους συμμετέχοντες έχοντας μάλιστα ιδιαίτερη δύναμη σε Εθνικό και συλλογικό επίπεδο στο Beach Handball. Συγκεκριμένα, η Εθνική Γυναικών είναι η κάτοχος του χρυσού μεταλλίου, ενώ μαζί με την Εθνική Ανδρών κατέκτησαν τα χρυσά μετάλλια στους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες της Πάτρας το 2019.

Renault

Στο πλαίσιο της επίσημης χορηγίας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Beach Handball, η Renault διαθέτει έναν πολυπληθή στόλο οχημάτων, που εκπροσωπούν όλη τη σύγχρονη γκάμα της, η οποία χαρακτηρίζεται για την υψηλή εμπλεκόμενη τεχνολογία, είτε πρόκειται για μοντέλα που εξοπλίζονται με κινητήρες διπλού καυσίμου (βενζίνης / LPG), είτε με υβριδικά συστήματα κίνησης. Μοντέλα όπως το Clio, το Captur και το Arkana θα είναι τα οχήματα με τα οποία θα μετακινούνται τα στελέχη και οι αθλητές της διοργάνωσης.

Renault

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!