Kia XCeed: Ανανέωση για το compact SUV

Kia XCeed: Ανανέωση για το compact SUV

Kia XCeed: Ανανέωση για το compact SUV
Το XCeed δέχεται σχεδιαστικό φρεσκάρισμα και εφοδιάζεται με πλουσιότερο εξοπλισμό ασφάλειας και άνεσης.

Τα δύο πρώτα σκίτσα από το νέο XCeed έδωσε στη δημοσιότητα η Kia, ενόψει της πλήρους αποκάλυψης του αυτοκινήτου στις 18 Ιουλίου. Το μοντέλο που εξελίσσεται και κατασκευάζεται στην Ευρώπη, ανανεώνεται σχεδιαστικά αλλά και ουσιαστικά, όπως στους τομείς των κινητήρων και του εξοπλισμού, προκειμένου να αντιμετωπίσει το σκληρό ανταγωνισμό στην κατηγορία των C-SUV.

Το λανσάρισμα του ανανεωμένου XCeed στην Ευρώπη θα γίνει εντός του 2022 και από τα σκίτσα γίνεται αντιληπτή η προσπάθεια των σχεδιαστών της Kia να δώσουν στο XCeed μία πιο δυναμική στάση στο δρόμο, με νέα φωτιστικά σώματα και προφυλακτήρες. Παράλληλα θα κυκλοφορήσει και στην έκδοση GT-line, που συνδυάζει τη σπορ εμφάνιση με το στιλ.

Kia XCeed

Η Kia αναφέρει ότι το ανανεωμένο XCeed θα έχει και πιο σύγχρονο εσωτερικό, χωρίς όμως να δημοσιοποιεί σχετική εικόνα. Αναμένεται πάντως να φέρει το ψηφιακό ταμπλό που γνωρίζουμε από άλλα μοντέλα της μάρκας, με διπλή οθόνη (μία για τον πίνακα οργάνων και μία για το σύστημα πολυμέσων). Το compact SUV θα εφοδιάζεται με όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες ασφάλειας, ψυχαγωγίας και συνδεσιμότητας έχει στο… οπλοστάσιό της η Kia.

Η γκάμα κινητήρων θα περιλαμβάνει τόσο τους mild-hybrid βενζίνης με σύστημα 48V όσο και τον plug-in hybrid βενζίνης. Δεν αποκλείεται να είναι αντίστοιχων προδιαγραφών με το νέο Kia Niro, όπου η συνδυαστική ισχύς ανέρχεται σε 183 ίππους και η ηλεκτρική αυτονομία στα 65 χλμ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!