Smart: «Το Χαμόγελο του Παιδιού» χάρισε ακόμα ένα χαμόγελο

Smart: «Το Χαμόγελο του Παιδιού» χάρισε ακόμα ένα χαμόγελο

Κώστας Παστρίμας
Smart: «Το Χαμόγελο του Παιδιού» χάρισε ακόμα ένα χαμόγελο
Ένα ακόμα Smart forfour EQ κληρώθηκε στην 4η λαχειοφόρο αγορά που οργάνωσε «To Χαμόγελο του Παιδιού».

Η 4η λαχειοφόρος αγορά που διοργάνωσε «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ανάδειξε μία τυχερή νικήτρια, η οποία παρέλαβε ένα ολοκαίνουριο Smart forfour EQ. Η διοργάνωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδα από τους 91.694 λαχνούς θα διατεθούν για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών των 303 παιδιών που διαμένουν στα 11 σπίτια του Χαμόγελου του Παιδιού πανελλαδικά.

Οι νικητές ήταν 173, ωστόσο μία ήταν η μεγάλη τυχερή που έφυγε με ένα Smart forfour EQ. Η κα Αγγελική Προδρομίδη με μόλις 5 λαχνούς κέρδισε το πρώτο δώρο της λαχειοφόρου, το τετράπορτο, τετραθέσιο αμιγώς ηλεκτρικό Smart. Η παράδοση του Smart forfour EQ πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Mercedes-Benz Ελλάς στη Ν. Κηφισιά, παρουσία του Προέδρου του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστα Γιαννόπουλου και του Προέδρου & Διευθύνοντα Συμβούλου της Mercedes Benz Hellas, κ. Γιάννη Καλλίγερου οι οποίοι της παρέδωσαν το κλειδί του νέου αυτοκινήτου.

Smart

Το smart forfour EQ είναι εξοπλισμένο με έναν ηλεκτροκινητήρα 60kW ο οποίος χαρίζει καλές επιδόσεις στο μοντέλο. Ο τρόπος λειτουργίας του είναι πολύ ομαλός και φροντίζει να διατηρεί χαλαρούς τους επιβάτες, ενώ η αυτονομία είναι στα 130 χιλιόμετρα. Η φόρτιση της μπαταρίας απαιτεί περίπου μία ώρα σε φορτιστή 22kW, ενώ το εσωτερικό είναι ιδιαίτερα ευρύχωρο χάρη στις έξυπνες λύσεις των σχεδιαστών του δημιουργούν ακόμη περισσότερο χώρο για τους επιβάτες και τις αποσκευές τους.

Smart

O κος Καλλίγερος ευχήθηκε καλά και ασφαλή ταξίδια στη νικήτρια και στο Χαμόγελο «…να συνεχίσει απρόσκοπτα το Έργο του, έως ότου να μην υπάρχει παιδί στη χώρα μας που να βρίσκεται σε ανάγκη. Το Χαμόγελο του Παιδιού μπορεί να στηρίζεται στην Εταιρεία μας και στην ομάδα εθελοντών που έχουν δημιουργήσει οι εργαζόμενοί μας. Όλοι μας είμαστε δίπλα σας αναγνωρίζοντας την προσφορά του Οργανισμού και χαιρόμαστε που μέσα από τη δωρεά του smart forfour EQ καταφέραμε να συνεισφέρουμε στις εκπαιδευτικές ανάγκες των εκατοντάδων παιδιών που φιλοξενούνται στα Σπίτια του Χαμόγελου σε όλη την Ελλάδα».

Smart

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!