Volvo: Ασύρματη ενημέρωση και για το λογισμικό της Apple

Volvo: Ασύρματη ενημέρωση και για το λογισμικό της Apple

Κώστας Παστρίμας
Volvo: Ασύρματη ενημέρωση και για το λογισμικό της Apple
Η Volvo ανακοίνωσε την διάθεση της υπηρεσίας ασύρματης ενημέρωσης για Apple CarPlay.

Η Volvo είχε ανακοινώσει την Άνοιξη ότι ετοιμάζει μια καινούρια υπηρεσία αναβάθμισης λογισμικού με ασύρματη τεχνολογία και πριν από μερικές ημέρες προχώρησε στη διάθεση της υπηρεσίας για μοντέλα με ενσωματωμένες υπηρεσίες Google. Πλέον η σουηδική μάρκα προχώρησε στην αντίστοιχη υπηρεσία και για χρήστες iPhone καθώς πλέον υποστηρίζει και το Apple CarPlay. Όπου διατίθεται το Apple CarPlay, οι χρήστες μπορούν τώρα να συνδέουν μέσω USB το iPhone τους και αποκτούν πρόσβαση στις εφαρμογές τους.

Μέσω των συνεχών ασύρματων (over-the-air) αναβαθμίσεων, η Volvo στοχεύει να κάνει πιο πρακτική και πιο ευέλικτη τη χρήση και την κατοχή των μοντέλων της. Με ελάχιστες κινήσεις στην κεντρική οθόνη του αυτοκινήτου, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν το πιο πρόσφατο λογισμικό και τις νέες, αναβαθμισμένες λειτουργίες για το Volvo τους. Η ενημέρωση αφορά ποιοτικές βελτιώσεις και την προσθήκη μιας σειράς λειτουργιών.

Volvo

Η Σανέλα Ίμπροβιτς, Επικεφαλής Εμπειρίας Διασύνδεσης της Volvo δήλωσε: «Μέσω των ασύρματων (over-the-air) ενημερώσεων, μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν νέες λειτουργίες γρήγορα και εύκολα. Αυτό σημαίνει επίσης ότι ένα νέο αυτοκίνητο Volvo δεν είναι πλέον στην καλύτερη του στιγμή μόνο την ώρα που αφήνει το εργοστάσιο, αλλά συνεχίζει να βελτιώνεται καθώς λανσάρουμε επιπλέον αναβαθμίσεις».

Volvo

Όλα τα νέα μοντέλα Volvo έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν αναβαθμίσεις λογισμικού. Αυτό συνιστά σημαντική πρόοδο για την εκπλήρωση του σχεδίου που έχει η εταιρεία να κάνει τα αυτοκίνητά της καλύτερα με την πάροδο του χρόνου.

Volvo

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!