Η Volvo ανεβαίνει Θεσσαλονίκη

Η Volvo ανεβαίνει Θεσσαλονίκη

Κώστας Παστρίμας
Η Volvo ανεβαίνει Θεσσαλονίκη
Καινούργια κάθετη μονάδα στη Θεσσαλονίκη εγκαινίασε η Volvo, υποσχόμενη υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Η Volvo ανακοίνωσε την έναρξη της λειτουργίας μιας νέας κάθετης μονάδας στη Θεσσαλονίκη. Η Volvo Παπαδόπουλος είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Θεσσαλίας επί σειρά ετών ως Επίσημος Διανομέας και Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Volvo και πλέον ανηφορίζει βορειότερα.

Οι καινούργιες εγκαταστάσεις βρίσκονται στο 16ο χλμ. της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Μουδανιών και έχουν θέσει τον πήχη πολύ ψηλά τόσο στην εξυπηρέτηση όσο και στην τεχνογνωσία των μοντέλων Volvo. Η νέα έκθεση στη Θεσσαλονίκη αναδεικνύει την εμπειρία Volvo και δίνει έμφαση στην επίδειξη των μοντέλων της ιδιαίτερα δημοφιλούς σειράς Recharge, ενώ το συνεργείο της μονάδας προσφέρει υπηρεσίες service, επισκευής, φανοποιεία και βαφής ακολουθώντας τα κορυφαία πρότυπα της Volvo.

Volvo

Η Θεσσαλονίκη πλέον έχει αποκτήσει μια δυνατή «ομάδα» Επίσημων Διανομέων και Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Volvo με την Volvo Παπαδόπουλος να έρχεται να προστεθεί στις Volvo Σφακιανάκης και Volvo Βελμάρ. Στη Βόρεια Ελλάδα μπορεί επίσης να βρει κάποιος στην Καβάλα την Volvo Mac Motors και στα Ιωάννινα τις Volvo Maxx Motors και Volvo Autolinea.

Ο κ. Νίκος Γιαννουσάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Volvo Car Hellas σχολίασε: «Η διαρκής βελτίωση της εξυπηρέτησης που απολαμβάνει ο πελάτης αντανακλά την πελατοκεντρική φύση της εταιρείας μας. Τελειοποιώντας συνεχώς τις υπηρεσίες μας και επεκτείνοντας στοχευμένα το Επίσημο Δίκτυο Volvo, όπως τώρα, με την προσθήκη της νέας μονάδας στη Βόρεια Ελλάδα, προσβλέπουμε σε ακόμη πιο ευχαριστημένους και πιστούς πελάτες».

Volvo

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!