Μαντέψτε τον ήχο του συρόμενου βραχίονα στο Renault Austral (vid)

Μαντέψτε τον ήχο του συρόμενου βραχίονα στο Renault Austral (vid)

Κώστας Παστρίμας
Μαντέψτε τον ήχο του συρόμενου βραχίονα στο Renault Austral (vid)
Η Renault αποκαλύπτει την ιστορία που κρύβεται πίσω από την επιλογή του ήχου που κάνει ο υποβραχίονας στο εσωτερικό του Austral.

Η Renault σε πολλές περιπτώσεις μας έχει δείξει την λεπτομέρεια με την οποία χειρίστηκε και σχεδίασε τα διάφορα συστήματα του Austral. Το νέο SUV της γαλλικής μάρκας αποτελεί ένα σύγχρονο δείγμα τεχνολογίας και ασφάλειας έχοντας όμορφο σχεδιασμό, οικολογικά και οικονομικά μηχανικά σύνολα και σπουδαία ποιότητα τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του.

Renault

Ένα από τα σημεία στο εσωτερικό του Austral που ξεχωρίζει είναι η κεντρική σήραγγα ανάμεσα στον οδηγό και τον συνοδηγό. Η εργονομία ήταν ένα από τα βασικά στοιχεία που έπρεπε να πετύχουν οι σχεδιαστές, βάζοντας όμως το προσωπικό τους στυλ με γαλλική φινέτσα και ποιοτικά υλικά. Στην κεντρική κονσόλα συναντάει κανείς έναν συρόμενο υποβραχίονα ο οποίος προβλημάτισε πολύ τους τεχνικούς, κυρίως για τον ήχο που θα έκανε κατά τη μετακίνησή του εμπρός και πίσω.

Renault

Στο βίντεο της Renault, ο Ολιβιέ, ειδικός στον τομέα της απτής ποιότητας, εξηγεί τη δουλειά που έγινε σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του εσωτερικού, το συρόμενο υποβραχιόνιο, καθώς και τους λόγους που κάνουν την συρόμενη λειτουργία του τόσο εκλεπτυσμένη. Η έμπνευση για τον ήχο του συρόμενου βραχίονα προήλθε από το ρολόι χειρός του σχεδιαστή. Μόλις τον ανάφερε στην ομάδα σχεδιασμού υπήρξε ενθουσιασμός και κάπως έτσι αποφασίστηκε η δημιουργία του συγκεκριμένου εξαρτήματος.

Το βίντεο της Renault για το Austral.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!