Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Η Citroen Καρέλλης στο Ράλλυ των Θεών!

Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Η Citroen Καρέλλης στο Ράλλυ των Θεών!

Κώστας Παστρίμας
Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Η Citroen Καρέλλης στο Ράλλυ των Θεών!
Για 3η φορά ο Χρυσόστομος Καρέλλης θα πάρει μέρος στο Ράλλυ Ακρόπολις 2022 με Citroen C3 R2.

Η Citroen Καρέλλης ανακοίνωσε πως θα πάρει μέρος στο φετινό Ράλλυ Ακρόπολις με ένα αγωνιστικό C3 R2. Το δίδυμο που θα αποτελέσει το ελληνικό πλήρωμα αποτελείται από τον Χρυσόστομο Καρέλλη, με δύο συμμετοχές στο Ακρόπολις και πολλές νίκες στα εγχώρια πρωταθλήματα και τον έμπειρο συνοδηγό Λεωνίδα Μαχαίρα με 172 εκκινήσεις στους ελληνικούς αγώνες.

Το αυτοκίνητο που θα χρησιμοποιήσει το έμπειρο πλήρωμα είναι ένα ειδικά διαμορφωμένο Citroen C3 R2 το οποίο προετοιμάστηκε από την αγωνιστική ομάδα TRT σε συνεργασία με την Citroen Racing τα τελευταία χρόνια. Το C3 R2 είναι εξοπλισμένο με έναν κινητήρα 1.6 λίτρων απόδοσης 282 ίππων με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς. Citroen

Η ομάδα θα έχει την υποστήριξη της Citroen Hellas με μεγάλο χορηγό την Santander Consumer Finance (SCF), που δραστηριοποιείται από το 2021. Στο πλευρό των Ελλήνων θα είναι επίσης η DHL, η Euro Recap και η Karellis Group Επίσημο Διανομέα και Επισκευαστή Citroen, Peugeot και DS Automobiles. Η παρουσίαση της ομάδας θα γίνει στις 4 Σεπτεμβρίου σε ειδικό χώρο στην Παύλιανη.

Citroen

Ο Χρυσόστομος Καρέλλης δήλωσε για τη φετινή περιπέτεια στο Ράλλυ Ακρόπολις: «Η Karellis Group, με 40 χρόνια ενασχόλησης στον χώρο της εμπορίας αυτοκινήτου στη Στερεά Ελλάδα, όχι μόνο αγαπάει αυτό που κάνει, αλλά πιστεύει και συμβάλει διαρκώς στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ο οποίος προσφέρει πολλά στην εξέλιξη της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, αλλά και στην ασφάλεια στους δρόμους. Από αυτή την εμπειρία μας στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, αντλούμε και οι ίδιοι τεχνογνωσία, την οποία και εφαρμόζουμε για την ανάπτυξη των τεχνικών υπηρεσιών service & after sales προς όλους τους πελάτες της Karellis Group. Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι στο DNA μας, για αυτό και συμμετέχουμε ενεργά, βοηθώντας με όλα τα μέσα που διαθέτουμε σε διάφορα επίπεδα. Στόχος μας είναι να επαναφέρουμε το αγαπητό σε όλους μας Ράλλυ Ακρόπολις, που αδιαμφισβήτητα συμβάλει στην εθνική οικονομία, αλλά και στην τοπική κοινωνία, στους αγώνες του παγκόσμιου πρωταθλήματος WRC».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!