Skoda Vision 7S: Πρώτη… γεύση για το επταθέσιο ηλεκτρικό

Skoda Vision 7S: Πρώτη… γεύση για το επταθέσιο ηλεκτρικό

Κώστας Μπιτσικώκος
Skoda Vision 7S: Πρώτη… γεύση για το επταθέσιο ηλεκτρικό
Η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα επίσημα σκίτσα του Vision 7S, ενός πρωτότυπου ηλεκτρικού που συνδυάζει το δυναμισμό με την πρακτικότητα.

Μία σειρά από σχεδιαστικές λεπτομέρειες που θα χρησιμοποιήσει στα μελλοντικά της μοντέλα αποκαλύπτει η Skoda με το πρωτότυπο Vision 7S. Το επταθέσιο οικογενειακό αυτοκίνητο διαθέτει crossover χαρακτηριστικά, όπως οι ποδιές, τα πλαστικά προστατευτικά και οι μεγάλοι τροχοί.

Τόσο εμπρός όσο και πίσω τα φωτιστικά σώματα συνθέτουν ένα «Τ», στοιχείο που θα δούμε μελλοντικά στα αυτοκίνητα παραγωγής της Skoda. Το Vision 7S ξεχωρίζει επίσης από την ελαφρά κεκλιμένη προς τα πίσω οροφή, την αεροτομή και τις κάμερες που αντικαθιστούν τους εξωτερικούς καθρέπτες.

Skoda Vision 7S

Ψηφιακό και μινιμαλιστικό είναι το εσωτερικό του concept car, με μία κάθετη οθόνη τύπου τάμπλετ να φιλοξενεί τις ενδείξεις του infotainment. Το Vision 7S θα είναι διαθέσιμο σε δύο διαφορετικές διαρρυθμίσεις του εσωτερικού, όπου θα συνδυάζονται οι ψηφιακές τεχνολογίες με τα βιώσιμα υλικά. Το ενσωματωμένο παιδικό κάθισμα βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα - το πιο ασφαλές μέρος σε ένα αυτοκίνητο. Οι πλάτες των μπροστινών καθισμάτων διαθέτουν βάσεις για συσκευές πολυμέσων για τους επιβάτες στη δεύτερη και τρίτη σειρά, ενώ έχουν επίσης και ενσωματωμένα σακίδια πλάτης.

Η πλήρης αποκάλυψη του Skoda Vision 7S θα γίνει στις 30 Αυγούστου.

Skoda Vision 7S

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!