H MINI εισβάλει στον κόσμο του Pokemon (vid)

H MINI εισβάλει στον κόσμο του Pokemon (vid)

Κώστας Παστρίμας
H MINI εισβάλει στον κόσμο του Pokemon (vid)
Η MINI θα παρουσιάσει στην Κολωνία μια ειδική έκδοση του μοντέλου Concept Aceman με θέμα τον «ψηφιακό ήρωα» Πίκατσου.

Στην Κολωνία αυτές τις ημέρες πραγματοποιείται μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις παιχνιδιών (gaming) σε όλο τον κόσμο, με όλες τις μεγάλες εταιρείες να δίνουν δυναμικό παρόν σε έναν χώρο 218.000 τετραγωνικών μέτρων. Ανάμεσα στις σημαντικότερες παρουσίες θα είναι και μια κορυφαία μάρκα αυτοκινήτων που δεν είναι άλλη από την MINI. Η MINI θα είναι ο βασικός χορηγός της gamescom αναλαμβάνοντας το εμπορικό κομμάτι, αλλά και τον τομέα της κινητικότητας.

Mini

Ίσως το πιο ενδιαφέρον όχημα που θα παρουσιάσει η MINI στην έκθεση θα είναι το Concept Aceman. Πρόκειται για ένα «παιχνιδιάρικο» μοντέλο το οποίο θα έχει διαθέσιμο ένα επιπλέον μοναδικό χαρακτηριστικό. Κατά τη διάρκεια της gamescom ο Πίκατσου, ο εμβληματικός χαρακτήρας του Pokemon, καταλαμβάνει την οθόνη OLED ως κεντρικό θέμα κατά τη λειτουργία του διακόπτη Experience Mode. Μέσω προηγμένης τεχνολογίας προβολής, το animation εκτείνεται επίσης σε όλο το ταμπλό, στις εμπρός πόρτες και στο τελείωμα της προστατευτικής ποδιάς. Το διάσημο ηλεκτρικό Pokémon εξαπολύει μια λαμπερή κίτρινη αστραπιαία επίθεση που διαπερνά το αυτοκίνητο μέσω των θυρών και του τελειώματος της προστατευτικής ποδιάς.

Mini

Εκτός από το MINI Concept Aceman, θα παρουσιαστεί και μια έκδοση Action Pack η οποία θα βρίσκεται μέσα σε ένα διάφανο κουτί όπως οι φιγούρες δράσης. Στο κέντρο της ζάντας θα υπάρχει η χαρακτηριστικά μπάλα Poke Ball και φυσικά το όχημα γίνεται άμεσα συλλεκτικό για τους λάτρεις του gaming και της MINI. Παράλληλα με την πρεμιέρα του MINI Concept Aceman στην gamescom, η εταιρεία λανσάρει το MINIverse και δημιουργεί έναν συναρπαστικό ψηφιακό κόσμο στον οποίο η κοινότητα MINI μπορεί να ανακαλύψει με παιχνιδιάρικο τρόπο το νέο πρωτότυπο μοντέλο.

Mini

H Στεφανί Βούρστ, Επικεφαλής της MINI, δήλωσε: «Ένα θεμελιώδες χαρακτηριστικό της MINI είναι η θετική και προσανατολισμένη στο μέλλον προσέγγιση στην ατομική κινητικότητα, καθώς και το ξεχωριστό ντιζάιν των οχημάτων. Το gamification θα διαδραματίζει όλο και πιο σημαντικό ρόλο στη MINI του μέλλοντος και θα προσφέρει μία μοναδική εμπειρία για τους πελάτες. Σε συνεργασία με το Pokemon, ο κοινός παρανομαστής του franchise ενώνει δύο εμβληματικούς και απόλυτα ταιριαστούς χαρακτήρες με εκατομμύρια θαυμαστές. Με τον τρόπο αυτό προσεγγίζουμε ένα ολοκαίνουργιο target group στην gamescom 2022, καθώς πρόκειται για μία εκδήλωση για τη σύγχρονη fandom, το gaming, και την ποπ κουλτούρα».

Βίντεο παρουσίασης του MINI x Pokemon.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!