Hyundai: Έρχεται στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις από δύο συνεχόμενες νίκες

Hyundai: Έρχεται στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις από δύο συνεχόμενες νίκες

Hyundai: Έρχεται στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις από δύο συνεχόμενες νίκες
Η Hyundai Shell Mobis World Rally Team πανηγύρισε τόσο στην Φινλανδία όσο και στο Βέλγιο και φθάνει στην Ελλάδα με την ψυχολογία στα ύψη.

Την τρίτη συνεχή της νίκη και τέταρτη συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα του WRC θα διεκδικήσει στα ελληνικά βουνά η Hyundai. Με τον Οτ Τάνακ να κερδίζει μέσα στον Αύγουστο τόσο στο Ράλλυ Φινλανδίας όσο και σε αυτό του Βελγίου, η Hyundai Shell Mobis World Rally Team απέδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις (8-11 Σεπτεμβρίου).

Το Hyundai i20 N Rally1 είναι ταχύτατο σε κάθε έδαφος, στην άσφαλτο, τον πάγο αλλά και το χώμα. Ο Τάνακ έχει εδραιωθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και με τις δύο συνεχείς νίκες που σημείωσε, μείωσε την απόσταση από την κορυφή. O Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2019 επικράτησε φέτος και στο Ράλλυ Σαρδηνίας, όπου έσπασε το… φράγμα των 300 νικών σε ειδικές διαδρομές.

Θα πάτε στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις; Όλες οι πληροφορίες για τις ειδικές διαδρομές στον οδηγό θεατών

Ταχύτατος και στην υβριδική εποχή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ παραμένει ο Τιερί Νεβίλ. Ο 34χρονος Βέλγος αναζητά την πρώτη του νίκη στην Ελλάδα, κάτι που θα τον βοηθήσει να αναρριχηθεί στη βαθμολογία (είναι αυτή τη στιγμή 4ος στην κατάταξη).

Στη βαθμολογία των κατασκευαστών, η Hyundai Shell Mobis World Rally Team βρίσκεται στη 2η θέση, με 293 βαθμούς μετά από 9 αγώνες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!