EKO Ράλλυ Ακρόπολις: Αρχή με το... δεξί για τη Hyundai, έκανε το 1-2 στο shakedown

EKO Ράλλυ Ακρόπολις: Αρχή με το... δεξί για τη Hyundai, έκανε το 1-2 στο shakedown

Κώστας Μπιτσικώκος
EKO Ράλλυ Ακρόπολις: Αρχή με το... δεξί για τη Hyundai, έκανε το 1-2 στο shakedown
Τις προθέσεις τους ενόψει του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις έδειξαν οι εργοστασιακοί οδηγοί της Hyundai Motorsport.

Η Hyundai έχει έρθει στην Ελλάδα με στόχο να σημειώσει την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ, μετά τις επιτυχίες σε Φινλανδία και Βέλγιο. Και καθώς το shakedown, η επίσημη δοκιμή πριν την έναρξη του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, αποτελεί αξιόπιστο δείγμα, τα πληρώματα της Hyundai Motorsport έδειξαν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα.

Στη διαδρομή μήκους 3,62 χλμ. στη Λυγαριά Φθιώτιδας, ο Οτ Τάνακ σημείωσε τον καλύτερο χρόνο με 2:37.9, με τον Τιερί Νεβίλ να ακολουθεί με 2:38.2. Μάλιστα ο Ντάνι Σόρντο βρέθηκε στην 4η θέση, με χρόνο 2:39.0.

«Η διαδρομή δεν ήταν τόσο κακή. Πάντως η πρόσφυση άλλαζε, καθώς σε ορισμένα σημεία ήταν καλή και σε άλλα όχι. Ειδικά η Παρασκευή θα είναι δύσκολη ημέρα για όλους», δήλωσε ο Τάνακ.

«Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο τριήμερο. Γνωρίζουμε από πέρυσι τι πρέπει να περιμένουμε, αλλά νομίζω ότι τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Η αυριανή μέρα θα είναι μεγάλη, οπότε ας δούμε τι θα συμβεί», ανέφερε ο Νεβίλ.

«Η διαδρομή στο shakedown ήταν καλή. Στις στροφές υπήρχε ελαφρά υποστροφή και υπήρχε αρκετή σκόνη σε ορισμένα σημεία, οπότε δεν πίεσα. Έχασα αρκετό χρόνο στα γρήγορα κομμάτια, αλλά γενικά είμαι ευχαριστημένος», είπε ο Σόρντο.

Η εκκίνηση στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις δίνεται το βράδυ της Πέμπτης στο Ολυμπιακό Στάδιο, με το πρώτο ζευγάρι αγωνιστικών να παίρνει εκκίνηση στην υπερειδική στις 8.08 μ.μ.

Hyundai Motorsport

» Βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για το ΕΚΟ Ραλλυ Ακρόπολις στον πλήρη, διαδραστικό οδηγό του gazzetta.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!