ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: «Πετάει» η Hyundai το πρωί του Σαββάτου

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: «Πετάει» η Hyundai το πρωί του Σαββάτου

Κώστας Μπιτσικώκος
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: «Πετάει» η Hyundai το πρωί του Σαββάτου
Τιερί Νεβίλ και Οτ Τάνακ σημείωσαν τους καλύτερους χρόνους στις τρεις ειδικές και δείχνουν αποφασισμένοι να παλέψουν για την νίκη.

Η αντεπίθεση της Hyundai Motorsport το πρωί του Σαββάτου στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις αποτυπώθηκε στα αποτελέσματα. Ο Οτ Τάνακ ξεκίνησε εντυπωσιακά την ημέρα, κερδίζοντας την ειδική διαδρομή Πύργος 1. Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Τιερί Νεβίλ, σημειώνοντας τον καλύτερο χρόνο τόσο στο Περιβόλι 1 και στον Ταρζάν 1.

Οι οδηγοί της Hyundai εκμεταλλεύτηκαν τα προβλήματα ανταγωνιστών τους και βασιζόμενοι στην αξιοπιστία του i20 N Rally1, ανέβηκαν στην κατάταξη. Πλέον ο Νεβίλ είναι επικεφαλής του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και ο Τάνακ βρίσκεται στην 3η θέση. Η πρώτη τετράδα συμπληρώνεται από τον άλλο εργοστασιακό οδηγό της Hyundai Motorsport, τον Ντάνι Σόρντο.

Hyundai Motorsport

Την ίδια ώρα, οι Λάμπρος Αθανασούλας και Νίκος Ζακχαίος που συμμετέχουν με i20 N Rally2 και με τη στήριξη της Hyundai Ελλάς, αποτελούν το πρώτο ελληνικό πλήρωμα, ευρισκόμενοι στην 18η θέση της γενικής κατάταξης μετά την ΕΔ 9.

Ακολουθεί το σέρβις στην Λαμία και τα πληρώματα θα επαναλάβουν τις τρεις ειδικές διαδρομές το απόγευμα του Σαββάτου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!