ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Απόλυτη κυριαρχία της Hyundai το Σάββατο

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Απόλυτη κυριαρχία της Hyundai το Σάββατο

Κώστας Μπιτσικώκος
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Απόλυτη κυριαρχία της Hyundai το Σάββατο
Οι Νεβίλ, Τάνακ και Σόρντο ολοκλήρωσαν το σκέλος ευρισκόμενοι στις τρεις πρώτες θέσεις της γενικής κατάταξης.

Οδηγώντας ταχύτατα και μένοντας μακριά από... προβλήματα, οι εργοστασιακοί οδηγοί της Hyundai Motorsport έφθασαν το απόγευμα του Σαββάτου στην Λαμία έχοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο Τιερί Νεβίλ βρίσκεται επικεφαλής της γενικής κατάταξης στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, ο Οτ Τάνακ είναι 2ος και ο Ντάνι Σόρντο 3ος! Ο Βέλγος έχει προβάδισμα 27,9 δευτερολέπτων έναντι του Εσθονού, ο οποίος με τη σειρά του είναι 25 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Ισπανό.

Την ώρα που οι υπόλοιπες ομάδες αντιμετώπισαν ατυχίες και μηχανικά προβλήματα, τα τρία εργοστασιακά Hyundai i20 N Rally1 εξασφάλισαν στα πληρώματά τους μία γενικά απροβλημάτιστη ημέρα. Eίναι χαρακτηριστικό ότι οι οδηγοί της Hyundai κέρδισαν και τις 6 ειδικές διαδρομές του Σαββάτου.

Hyundai Motorsport

«Η σημερινή μέρα ήταν εξαιρετική για εμάς. Προσπαθήσαμε να κάνουμε καλή διαχείριση των ελαστικών και να αποφύγουμε ένα κλατάρισμα», δήλωσε ο Νεβίλ.

«Δεν πιέσαμε και είναι σημαντικό ότι καταφέραμε να φτάσουμε εδώ. Τα πάντα έχουν υπερθερμανθεί!», είπε ο Τάνακ που τόνισε τις υψηλές θερμοκρασίες λόγω και των καιρικών συνθηκών.

«Η μέρα ήταν πολύ δύσκολη. Προσπάθησα να μείνω μπροστά από τον Έβανς και να προστατεύω τη θέση για τους δύο ομόσταυλούς μου», ανέφερε ο Σόρντο που έχει προβάδισμα 7,1 δευτερολέπτων από τον Βρετανό οδηγό.

Η αυλαία του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις θα πέσει την Κυριακή με τρεις ειδικές διαδρομές, συνολικού μήκους 45,06 χλμ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!