Ετοιμάζει απόβαση στο Παρίσι η Renault τον Οκτώβριο

Ετοιμάζει απόβαση στο Παρίσι η Renault τον Οκτώβριο

Κώστας Παστρίμας
Ετοιμάζει απόβαση στο Παρίσι η Renault τον Οκτώβριο
Τρεις παγκόσμιες πρεμιέρες ετοιμάζει η Renault στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού 2022.

Ο Όμιλος Renault ανακοίνωσε ότι θα δώσει δυναμικό παρόν στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι που πραγματοποιείται από τος 17 έως τις 23 Οκτωβρίου. Τόσο τα αυτοκίνητα της Renault όσο και εκείνα των Dacia και Alpine θα πλαισιώσουν την συμμετοχή του Renault Group στην πρωτεύουσα της Γαλλίας με πολλές εκπλήξεις και καινοτομίες να περιμένουν τους επισκέπτες.

Η Renault θα έχει την ισχυρότερη παρουσία καθώς αναμένεται να παρουσιάσει σε παγκόσμια πρώτη το νέο Renault 4, καθώς και το πρώτο Kangoo E-Tech electric που έχει σχεδιαστεί για οικογένειες. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει επίσης το πρωτότυπο Renault 5 ως εκθεσιακό μοντέλο, ενώ στο πρόγραμμα υπάρχει η παρουσίαση του νέου Megane E-Tech electric και του νέου Austral E-Tech Hybrid.

Renault

Σημαντική θα είναι η παρουσία της Dacia καθώς θα παρουσιάσει τη νέα της εταιρική ταυτότητα. Στο περίπτερο της Dacia ο επισκέπτης θα μπορεί να ανακαλύψει τη νέα σχεδιαστική προσέγγιση, αλλά και τις νέες εμπορικές δραστηριότητες, που δεν περιορίζονται μόνο στα μοντέλα τα οποία θα παρουσιαστούν. Η Alpine, θα είναι παρούσα και μάλιστα με μια παγκόσμια πρώτη ενός ολοκαίνουριου πρωτότυπου μοντέλου.

Renault

Τέλος, ο Όμιλος Renault θα παρουσιάσει και το πρόγραμμα Mobilize το οποίο έχει να κάνει με το όραμα της εταιρείας για το μέλλον της κινητικότητας, παραθέτοντας καινοτόμες λύσεις στη μετακίνηση των ανθρώπων και των αγαθών. Παράλληλα θα γίνει και η επίσημη έναρξη της συνεργασίας με την HYVIA, την αμερικανικής εταιρείας Plug Power, που αφορά στη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου οικοσυστήματος υδρογονοκίνησης.

Renault

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!