Χιλιάδες «Aflisti» στις Tribe Days του 2022 (vid)

Χιλιάδες «Aflisti» στις Tribe Days του 2022 (vid)

Κώστας Παστρίμας
Χιλιάδες «Aflisti» στις Tribe Days του 2022 (vid)
Η Alfa Romeo γιόρτασε τα 100 χρόνια της πίστας της Μόντσα με σειρά εκδηλώσεων Tribe Days.

Παράλληλα με τους εορτασμούς του «Ναού της Ταχύτητας» για τα 100 χρόνια ζωής της θρυλικής ιταλικής πίστας της Μόντσα, μια εξίσου θρυλική ιταλική μάρκα συνέβαλε στις εορταστικές εκδηλώσεις και την ανάδειξη της ιταλικής κουλτούρας. Η Alfa Romeo διοργάνωσε στην πίστα της Μόντσα, αλλά και στο Μουσείο του Αρέζε, τις Tribe Days μαζεύοντας Alfisti από όλο τον κόσμο.

Alfa Romeo

Τα Tribe Days είναι μια σειρά εκδηλώσεων αφιερωμένες στην Alfa Romeo και φέτος στον «Ναό της Ταχύτητας». Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης ήταν φυσικά η παρέλαση 112 κλασσικών Alfa Romeo στην πίστα το απόγευμα του Σαββάτου μετά τις κατατακτήριες δοκιμές του Ιταλικού Grand Prix της Formula 1.Την επόμενη ημέρα, μια πομπή 212 Alfa Romeo ξεκίνησαν από το μουσείο - και ιστορική έδρα της Alfa Romeo - στο Αρέζε για να φτάσουν στην πίστα της Μόντσα.

Alfa Romeo

Δίπλα στις 112 κλασσικές Alfa Romeo βρέθηκαν 100 νέες Giulia GTA και GTAm οι οποίες κατασκευάστηκαν σε μόλις 500 μονάδες. Η διαδρομή θύμισε σε όλους τα πλέον θρυλικά τοπωνύμια που έχουν συνδέσει το όνομα τους με την Alfa Romeo όπως το κέντρο δοκιμών Μπαλόκο, το μουσείο στο Αρέζε, τη γενέτειρα της ALFA το κέντρο του Μιλάνο και την πίστα της Μόντσα όπου η Alfa Romeo κέρδισε το πρώτο Grand Prix και τον πρώτο Παγκόσμιο Τίτλο της Formula 1.

Βίντεο της εκδήλωσης της Alfa Romeo.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!