Athens Flying Week: Τα Hyundai N έλαμψαν στην Τανάγρα

Athens Flying Week: Τα Hyundai N έλαμψαν στην Τανάγρα

Κώστας Μπιτσικώκος
Athens Flying Week: Τα Hyundai N έλαμψαν στην Τανάγρα
Η Hyundai Ελλάς στήριξε το αεροπορικό σόου στη βάση της Τανάγρας, με τα μοντέλα της σπορ γκάμας Ν να μαγνητίζουν τα βλέμματα στο έδαφος.

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου να κατακλύζει την αεροπορική βάση Τανάγρας, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής η Athens Flying Week. Τα προγράμματα επίδειξης από ακροβατικά σμήνη αλλά και μαχητικά αεροπλάνα, όπως το Rafale, «σήκωσαν» τα κεφάλια μικρών και μεγάλων προς τον ουρανό, όμως στο έδαφος οι πρωταγωνιστές ήταν άλλοι.

Ο λόγος για τα μοντέλα της οικογένειας Hyundai N και συγκεκριμένα για τα i20 N, i30 N και Kona N. Στο ρόλο των follow me οχημάτων ή απλά ως στατικά εκθέματα, τα σπορ Hyundai κέντρισαν το ενδιαφέρον. Η Hyundai Ελλάς στήριξε την Athens Flying Week, καλύπτοντας επίσης με την πλήρη γκάμα των μοντέλων της, τις ανάγκες μετακίνησης των στελεχών και VIP προσκεκλημένων της διοργάνωσης.

Η Athens Flying Week γιόρτασε φέτος τα 10 χρόνια παρουσίας της ως η μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη στην Ελλάδα και η Hyundai είχε τη δική της καθοριστική συμβολή.

Photo Credits: Gazzetta

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!