MINI: Αγώνας δρόμου για καλό σκοπό

MINI: Αγώνας δρόμου για καλό σκοπό

Κώστας Παστρίμας
MINI: Αγώνας δρόμου για καλό σκοπό
Η MINI συμμετείχε με επιτυχία στη διοργάνωση Greece Race for the Cure που αφορά τον καρκίνο του μαστού.

Η MINI συμμετείχε με επιτυχία στο Greece Race for the Cure. Το αθλητικό γεγονός πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με αφετηρία το Ζάππειο και οι δρομείς είχαν να διανύσουν τρέχοντας ή περπατώντας μια συγκεκριμένη διαδρομή για να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης στις γυναίκες που έχουν ανάγκη.

Η MINI συμμετείχε με δική της ομάδα δρομέων (MINI DRIVERS OF CHANGE) η οποία συμμετείχε ενεργά λαμβάνοντας μέρος στον αγώνα δρόμου των 5 χιλιομέτρων και στον συμβολικό περίπατο των 2 χιλιομέτρων. Την ομάδα προετοίμασε και συντόνισε η διακεκριμένη μαραθωνοδρόμος και κάτοχος Πανελληνίου Ρεκόρ, Μαρία Πολύζου.

Mini

Η Μαρία Πολύζου εκτός από κορυφαία μαραθωνοδρόμος, προπονήτρια μεγάλων αποστάσεων και συγγραφέας, είναι και η ίδια survivor του καρκίνου του μαστού. Οι πολύτιμες συμβουλές της λίγες ημέρες πριν τον αγώνα και η ψυχολογική στήριξή της προς την ομάδα, αποτέλεσαν βασικό κίνητρο και έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην θετική διάθεση των συμμετεχόντων.

MINI

Οι 31.600 συμμετέχοντες τερμάτισαν στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου και εκεί τους περίμενε ένα MINI Electric βαμμένο σε χρώμα ροζ. Όποιος από τους συμμετέχοντες ήθελε μπορούσε να γράψει το δικό του μήνυμα πάνω στο MINI Electric προσφέροντας ελπίδα και αισιοδοξία σε όλες τις γυναίκες. Μικροί και μεγάλοι «γέμισαν» το εξωτερικό του ροζ ΜΙΝΙ με αφιερώσεις, προτάσεις και μικρές ζωγραφιές.

Mini

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!