Peugeot: Στο Παρίσι με δύο παγκόσμιες πρεμιέρες

Peugeot: Στο Παρίσι με δύο παγκόσμιες πρεμιέρες

Newsroom
Peugeot: Στο Παρίσι με δύο παγκόσμιες πρεμιέρες
Η Peugeot θα είναι παρούσα στο εκθεσιακό κέντρο του Παρισιού Porte de Versailles από τις 17 έως τις 23 Οκτωβρίου 2022.

Σε ένα περίπτερο 900 m2 στο Hall 4, η Peugeot θα παρουσιάσει 2 παγκόσμιες πρεμιέρες, οι οποίες αποδεικνύουν τόσο την επιταχυνόμενη στρατηγική εξηλεκτρισμού που εφαρμόζει:

- Το καινοτόμο Peugeot 408 θα βρίσκεται στο περίπτερο με έναν απροσδόκητο τρόπο, θεατό από κάθε γωνία όντας μέσα σε μια διάφανη σφαίρα.
- Το Peugeot E-208 θα παρουσιάσει την νέα αποδοτική 100% ηλεκτρική μονάδα κίνησης, με αύξηση της ισχύος κατά 15% και της αυτονομίας κατά 10,5%.

408

Οι λάτρεις της ηλεκτροκίνησης υψηλών επιδόσεων θα μπορούν επίσης να θαυμάσουν το υβριδικό υπεραυτοκίνητο Peugeot 9X8, το οποίο παρουσιάζεται για πρώτη φορά σε Σαλόνι Αυτοκινήτου, καθώς και το Peugeot 508 PSE, με υβριδική ισχύ 360 ίππων που αναπτύχθηκε από την ίδια ομάδα σχεδιαστών και μηχανικών.

208

Σε ξεχωριστό περίπτερο στο Hall 3, οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να ρίξουν μια ματιά στην τεχνολογία κυψελών καυσίμου υδρογόνου: το Peugeot E-EXPERT HYDROGEN θα εκτίθεται, αλλά θα είναι επίσης διαθέσιμο για δοκιμαστική οδήγηση κατά τη διάρκεια της Έκθεσης.

9x8

Μετά από μια μακρά αναμονή τεσσάρων ετών, το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού επιστρέφει επιτέλους στο Porte de Versailles τον Οκτώβριο του 2022 και η Peugeot δεν θα χάσει αυτή τη συνάντηση με το γαλλικό και ευρωπαϊκό κοινό.

Στην έκθεση η μάρκα με σήμα το λιοντάρι θα επιδείξει για άλλη μια φορά την εφευρετικότητά της και την ικανότητά της να ηλεκτροδοτεί γρήγορα τη μεγάλη γκάμα προϊόντων κινητικότητας που διαθέτει. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής θα είναι το καινοτόμο Peugeot 408, το οποίο θα παρουσιαστεί με θεαματική σκηνοθεσία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!