Tesla: Δύο νέα χρώματα για το Model Y

Tesla: Δύο νέα χρώματα για το Model Y

Κώστας Παστρίμας
Tesla: Δύο νέα χρώματα για το Model Y
Από το Gigafactory του Βερολίνου τα ηλεκτρικά SUV βγαίνουν πλέον και σε δύο νέα χρώματα.

Η Tesla συνεχίζει να ανεβάζει την παραγωγή του Gigafactory στο Βερολίνο και σε αυτό το πλαίσιο ανακοίνωσε ότι το μοντέλο που παράγεται εκεί, το Model Y, θα βγαίνει πλέον και σε δύο νέους χρωματισμούς.

Η χρωματική γκάμα των Model Y Long Range και Performance που θα παράγονται στο Βερολίνο εμπλουτίζεται με ένα βαθύ κόκκινο χρώμα, που η Tesla ονομάζει Midnight Cherry Red και ένα ασημί μεταλλικό χρώμα με την ονομασία Quicksilver. Το Midnight Cherry Red είναι ένα άκρως κορεσμένο μεταλλικό χρώμα με εντυπωσιακό βάθος που μεταμορφώνεται με το φως και το Quicksilver είναι ένα δυναμικό, «υγρό» μέταλλο εφέ που τονίζει το σχήμα του Model Y.

tesla

Αυτά τα δύο νέα χρώματα είναι διαθέσιμα στα Model Y Long Range και Model Y Performance. Οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν και να επιλέξουν αυτά τα δύο χρώματα στο Configurator της ιστοσελίδας της Tesla. Το Quicksilver αντικαθιστά το Midnight Silver και οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν πριν από το τέλος του έτους. Το Midnight Cherry Red αντικαθιστά το Red Multi-Coat με τις πρώτες παραδόσεις να ξεκινούν τον επόμενο χρόνο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!