Κορυφαία διάκριση για την Alfa Romeo

Κορυφαία διάκριση για την Alfa Romeo

Κώστας Παστρίμας
Κορυφαία διάκριση για την Alfa Romeo
Η Alfa Romeo κατέκτησε την κορυφή ανάμεσα στις Premium μάρκες στις ΗΠΑ.

Η Alfa Romeo κατέλαβε την πρώτη θέση ανάμεσα στις premium μάρκες αυτοκινήτων, αλλά και όλες τις μάρκες της Stellantis, στη φετινή έρευνα ικανοποίησης πελατών της J.D. Power. Η J.D. Power αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα των ερευνών και προσφέρει πολύτιμα στοιχεία για τις βιομηχανίες σε διάφορους τομείς.

Η θρυλική Ιταλική μάρκα, η οποία στην Ευρώπη έχει φανατικό κοινό, είχε τη μεγαλύτερη άνοδο ανάμεσα στις 14 premium μάρκες της αγοράς των Η.Π.Α. σε σχέση με την περσινή χρονιά. Συγκεκριμένα, με άνοδο 25 βαθμών και συνολική βαθμολογία 833, η Alfa Romeo ανέβηκε οκτώ θέσεις, περνώντας από την 9η θέση το 2021, στην 1η το 2022.

Alfa Romeo

Αυτή η σημαντική αναγνώριση της Alfa Romeo στην Αμερική έρχεται ως αποτέλεσμα εντατικής δουλειάς σε όλα τα επίπεδα, με στόχο ο αγοραστής να έχει μια ξεχωριστή εμπειρία από την παραγγελία του αυτοκινήτου και καθ’ όλη τη διάρκεια που θα απολαμβάνει τη χρήση του. Άλλωστε η ιταλική μάρκα έχει συνηθίσει το κοινό σε μοναδικά προϊόντα τα οποία ξεχειλίζουν από έντονη προσωπικότητα και στυλ που συνδυάζεται με κορυφαίες τεχνολογίες και ποιότητα.

Alfa Romeo

Ο Λάρυ Ντόμινικ, Επικεφαλής της Alfa Romeo για την Β. Αμερική, τόνισε: «Η ποιότητα των προϊόντων μας και η εξυπηρέτηση των πελατών αποτελούν κορυφαίες προτεραιότητες για την Alfa Romeo. Είμαστε περήφανοι που η μάρκα μας είναι η Νο1 ανάμεσα στις premium μάρκες στην έρευνα ικανοποίησης της J.D. Power. Εστιάζουμε στη συνεχή βελτίωση της συνολικής εμπειρίας των πελατών μας που έχουν μια Alfa Romeo».

Alfa Romeo

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!