Η Audi στο πλευρό της Μπάγερν Μονάχου

Η Audi στο πλευρό της Μπάγερν Μονάχου

Κώστας Παστρίμας
Η Audi στο πλευρό της Μπάγερν Μονάχου
Στελέχη της Audi παρέδωσαν στους παίκτες των Βαυαρών τα νέα τους ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Ως λάτρεις των γρήγορων και πολυτελών αυτοκινήτων, οι ποδοσφαιριστές ανεβάζουν συχνά στα social media τα αγαπημένα τους τετράτροχα. Οι φωτογραφίες των άσων των γηπέδων δίπλα σε απίστευτα supercars είναι αμέτρητες.

Επίσης, συχνές είναι οι συνεργασίες αυτοκινητοβιομηχανιών με ποδοσφαιρικούς συλλόγους, παραχωρώντας μερικά από τα καλύτερα μοντέλα του στόλου τους σε φημισμένους ποδοσφαιριστές. Για παράδειγμα, η Audi συνεργάζεται τα τελευταία είκοσι χρόνια με την ποδοσφαιρική ομάδα της Μπάγερν Μονάχου και για να δώσει ακόμα μια ώθηση στη συγκεκριμένη συνεργασία, προχώρησε σε μια σημαντική κίνηση: παρέδωσε έναν νέο στόλο οχημάτων στους ποδοσφαιριστές της γερμανικής ομάδας.

Audi

Τριάντα εργαζόμενοι της Audi θα θυμούνται αυτή την παράδοση οχημάτων για πολύ καιρό. Είχαν την ευκαιρία να παραλάβουν τα 15 νέα ηλεκτρικά εταιρικά αυτοκίνητα τους, από το Audi Forum στο Ίνγκοσταντ και να τα οδηγήσουν ως τα κεντρικά γραφεία της FC Bayern Μονάχου, για να τα παραδώσουν προσωπικά στους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του συλλόγου.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της FC Bayern, Όλιβερ Κάν και Αντρέας Γιούνγκ υποδέχτηκαν και συναντήθηκαν με τους υπαλλήλους της Audi, ενώ ο Τζιοβάνι Έλμπερ τους ξενάγησε στο προπονητικό κέντρο. Οι παίκτες και τα στελέχη της FC Bayern οδηγούν τώρα τα premium πλήρως ηλεκτρικά Audi RS e-tron GT, Audi Q4 e-tron και Audi Q4 e-tron Sportback ως εταιρικά αυτοκίνητα.

Audi

Κατά την παράδοση των αυτοκινήτων παρουσιάστηκε και το πρωτότυπο Audi RS e-tron GT FC Bayern, με ξεχωριστό επετειακό χρωματισμό προς τιμή της συμπλήρωσης 20 ετών συνεργασίας. Το μπροστινό μέρος και η οροφή είναι ντυμένα με αυτό το μοτίβο σαν να φορούν μια «επετειακή φανέλα» της ομάδας, ενώ ιδιαίτερη πινελιά στο πίσω μέρος δίνει το έμβλημα της FC Bayern Μονάχου που φιλοξενείται εκεί.

Audi

Ο Όλιβερ Κάν, Διευθύνων Σύμβουλος της FC Bayern Μονάχου δήλωσε: «Η FC Bayern είναι τυχερή που έχει την Audi στο πλευρό της ως αξιόπιστο συνεργάτη για περισσότερα από 20 χρόνια. Μας ενώνει το γεγονός πως προσπαθούμε συνεχώς για την τελειότητα και σκεφτόμαστε πάντα μπροστά – όπως για παράδειγμα σε ό,τι αφορά την κινητικότητα. Κοινός στόχος μας είναι να παραμείνουμε στο δρόμο της επιτυχίας με την Audi και στο μέλλον».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!