Black Friday και στα αυτοκίνητα: Ειδικές τιμές για τα μοντέλα Opel

Black Friday και στα αυτοκίνητα: Ειδικές τιμές για τα μοντέλα Opel

Newsroom
Black Friday και στα αυτοκίνητα: Ειδικές τιμές για τα μοντέλα Opel
H Opel Ελλάς προσφέρει σε ειδικές τιμές τα μοντέλα της γερμανικής μάρκας, για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Στο... χορό της Black Friday μπαίνουν και οι εισαγωγικές εταιρείες αυτοκινήτων, προσφέροντας εκπτώσεις και άλλα οφέλη στους υποψήφιους πελάτες τους. Η Opel συμμετέχει ενεργά στον φετινό εμπορικό θεσμό της Black Friday προσφέροντας ειδικές τιμές σε όλα της τα μοντέλα.

Πιο συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι πελάτες της Opel έχουν να κερδίσουν πολλαπλά οφέλη. Αρχικά, μπορούν να επωφεληθούν από σημαντικές προσφορές σε όλα τα επιβατικά και επαγγελματικά μοντέλα της μάρκας. Επιπλέον, η Opel προσφέρει άμεσο χρόνο παράδοσης και εγγύηση τελικής τιμής για όλη την γκάμα των μοντέλων της, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό στο σημερινό περιβάλλον. Τέλος, όλα τα μοντέλα Opel συνοδεύονται από 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης. Το Πρόγραμμα Opel Black Friday ισχύει μέχρι και την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να συγκεντρώσουν τα Opel SUV: το Mokka, το Crossland και το Grandland. Την γκάμα των SUV πλαισιώνουν το best seller Corsa και το νέο Astra. Αντίστοιχα, οι επαγγελματίες θα βρουν τον ιδανικό συνεργάτη τους ανάμεσα στα Combo Cargo, Vivaro και Movano.

Δείτε ακόμα: Δοκιμάζομουμε το νέο Opel Grandland

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν έναν Διανομέα Opel ή να ζητήσουν προσφορά ηλεκτρονικά, με ένα ΚΛΙΚ εδώ.

Opel Black Friday

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!