Αυτό είναι το νέο Seat MO 125 Performance (vid)

Αυτό είναι το νέο Seat MO 125 Performance (vid)

Κώστας Παστρίμας
Αυτό είναι το νέο Seat MO 125 Performance (vid)
Η Seat παρουσίασε μια αναβαθμισμένη έκδοση του ηλεκτρικού scooter MO 125 με ποιοτικές αναρτήσεις και φρένα.

Τις τελευταίες εβδομάδες η Seat είχε δώσει πολλά στοιχεία για ένα νέο ηλεκτρικό MO 125 το οποίο εξέλιξε στην πίστα. Η αποκάλυψη του μοντέλου τελικά έγινε στην έκθεση EICMA στο Μιλάνο και μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι οι άνθρωποι της Seat επενέβησαν ακριβώς εκεί που το scooter «πόναγε». Άλλωστε η ονομασία MO 125 Performance είναι ενδεικτική.

Η σημαντικότερη αναβάθμιση του μοντέλου ήταν στο κομμάτι της οδηγικής συμπεριφοράς. Η Seat επέλεξε τις ποιοτικές αναρτήσεις της Ohlins προκειμένου να κάνει το scooter πιο άνετο και με καλύτερη συμπεριφορά. Η εξέλιξη έγινε κυρίως στην πίστα ώστε να βρεθεί η σωστό ισορροπία του εμπρός τηλεσκοπικού πιρουνιού και του ρυθμιζόμενου μονού αμορτισέρ πίσω.

Seat MO eScooter 125

Ακόμα μια σημαντική αναβάθμιση είχαμε στα φρένα τα οποία πλέον υπογράφει η Galfer. Οι δίσκοι εμπρός και πίσω είναι κυματιστοί με δαγκάνες της Galfer προσφέροντας καλύτερη αίσθηση στις μανέτες και μεγαλύτερη ισχύ πέδησης. Ο ηλεκτροκινητήρας του MO 125 Performance είναι λίγο πιο ισχυρός με απόδοση 10,1 ίππους (15,1 ίπποι στη μέγιστη ισχύ), ενώ η μπαταρία παραμένει ίδια με χωρητικότητα 5,6 kWh.

SEAT

Ένα στοιχείο που βρίσκουμε στην έκδοση Performance είναι η νέα λειτουργία eBoost. Όταν ο αναβάτης επιλέξει τη συγκεκριμένη λειτουργία το scooter μπορεί να αναπτύξει τελική ταχύτητα 105 Km/h σε σχέση με τα 95 Km/h που είναι η νορμάλ τελική του ταχύτητα. Για να επαναχρησιμοποιηθεί το eBoost πρέπει να περάσουν 2 λεπτά μέχρι να «επαναφορτιστεί»!

Seat MO eScooter 125

Στο αισθητικό κομμάτι η Seat έχει αναβαθμίσει στις λεπτομέρειες το MO 125 Performance. Τα λογότυπα είναι τρισδιάστατα πλέον, οι χρωματισμοί καινούριοι, ενώ η σέλα είναι επανασχεδιασμένη από την Shad με χρήση διπλής αλκαντάρα και καλύτερη εργονομία.

Βίντεο παρουσίασης του Seat MO 125 Performance.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!