Απόσυρση αυτοκινήτου από τη Citroen

Απόσυρση αυτοκινήτου από τη Citroen

Newsroom
Απόσυρση αυτοκινήτου από τη Citroen
Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα ανταλλαγής ή απόσυρσης του παλιού αυτοκινήτου με αγορά ενός νέου Citroen σε σύντομο χρόνο παράδοσης.

Τη δυνατότητα αγοράς ενός νέου Citroen, με κινητήρα βενζίνης ή diesel αλλά και σε plug-in hybrid έκδοση, με ταυτόχρονη ανταλλαγή του παλιού αυτοκινήτου, δίνει στους καταναλωτές η ελληνική αντιπροσωπεία της γαλλικής μάρκας. Το πρόγραμμα Απόσυρσης είναι σε ισχύ έως τις 31 Δεκεμβρίου 2022.

Οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν είτε Online είτε στις εκθέσεις Citroen σε όλη την Ελλάδα, να προγραμματίσουν test drive και να κλείσουν το δικό τους αυτοκίνητο. Το πρόγραμμα ισχύει για τα επιβατικά μοντέλα με κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου, καθώς και Plug-in Hybrid τεχνολογία. Στο πρόγραμμα απόσυρσης συμμετέχουν τα SUV C3 Aircross και C5 Aircross, αλλά και το best seller της μάρκας, C3. Όλα τα μοντέλα Citroen συνοδεύονται από 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

Δείτε ακόμα: Δοκιμάζουμε το νέο Citroen C5 Aircross 1.2 130 PS

Επιπλέον, η Citroen έχει τη δυνατότητα να προσφέρει άμεσο χρόνο παράδοσης. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Citroen και στην επίσημη ιστοσελίδα www.citroen.gr.

Citroen C5 Aircross

Φωτογραφίες: Citroen

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!