Chaos: Άνοιξε η διαδικασία για τις προπαραγγελίες

Πάνος Σεϊτανίδης
Chaos: Άνοιξε η διαδικασία για τις προπαραγγελίες
Στην επίσημη ιστοσελίδα της Spyros Panopoulos Automotive υπάρχει πλέον φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος αγοράς του πολυσυζητημένου ultra-car.

Αν γέρασαν οι τάρανδοι που τραβούν το έλκηθρο, ο Άι Βασίλης μπορεί μέρες που είναι να επενδύσει μερικά εκατομμύρια ευρώ και να στρατολογήσει 2048 άλογα για να μοιράσει απανταχού τα δώρα που πρέπει να μοιράσει δίχως να… προκληθεί Chaos.

Όχι, δεν είναι μία Χριστουγεννιάτικη ιστορία, δεν είναι απαραίτητα κάποιο όμορφα γραμμένο παραμύθι για μικρά και μεγάλα παιδιά. Ένεκα των ημερών, είναι μία οπτική γωνία με την οποία θα μπορούσε κανείς να προσεγγίσει με καλή διάθεση την είδηση του ανοίγματος της φόρμας προπαραγγελιών του ελληνικού Ultra-Car της Spyros Panopoulos Automotive.

Chaos

Αν δεν σας αρέσει αυτή, μπορούμε να το προσεγγίσουμε αντίστροφα. Χριστούγεννα έρχονται, μπορείτε κι εσείς να ζητήσετε από τον συμπαθή Άγιο με την κόκκινη στολή και τη μακριά γενειάδα, ένα ακριβό δώρο. Που στην Earth Version κοστίζει 5.5 εκατομμύρια ευρώ ενώ στην Zero Gravity των 3064 αλόγων κοστίζει 12.4 εκατομμύρια.

Αν θέλετε λοιπόν να μπείτε πρώτοι στην ουρά, πρέπει να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της SPA και να συμπληρώσετε μία… φόρμα. Με το όνομα, το επίθετο, τον αριθμό τηλεφώνου και το e mail σας. Τόσο απλά.

Chaos

Α και να ανεβάσετε ένα αρχείο που να επιβεβαιώνει την τράπεζα στην οποία έχετε τα απαιτούμενα εκατομμύρια για να κάνετε δικό σας το μοντέλο που περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε αυτούς τους σχεδόν 14 μήνες από την αποκλειστικά ψηφιακή παρουσίασή του.

Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα, τη θέση μας σχετικά με όλη αυτή την ομιχλώδη ιστορία την ξέρετε. Αναμένουμε λοιπόν να δούμε το Chaos, στο δρόμο, με σάρκα από zylon και οστά από κέβλαρ, να πιάνει τα 500 χιλιόμετρα/ώρα. Ποιος ξέρει, ίσως να είναι το δικό σας Chaos αυτό που θα αλλάξει τον ρου της αυτοκινητικής ιστορίας.

Chaos

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!