H Alfa Romeo ετοιμάζει supercar (vid)

H Alfa Romeo ετοιμάζει supercar (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
H Alfa Romeo ετοιμάζει supercar (vid)
Η ιταλική εταιρεία δημοσίευσε ένα teaser video στο οποίο προϊδεάζει για το νέο της εντυπωσιακό δημιούργημα.

Το 2023 είναι η χρονιά κατά την οποία η Alfa Romeo θα εντάξει ξανά στη γκάμα της ένα supercar – το οποίο θα επαναφέρει το όνομα 6C. Και μας έδωσε μία πολύ μικρή γεύση σχετικά με αυτό.

Το ιταλικό brand δημοσίευσε ένα teaser video στα social media, το οποίο καλωσόρισε το νέο έτος, παρουσιάζοντας τα μέλη της σημερινής γκάμας: την Tonale, τη Giulia, τη Stelvio.

Στο ερώτημα: «Είστε έτοιμοι για τη νέα χρονιά;», η απάντηση είναι: «Εμείς είμαστε». Κι εκεί είναι το… ζουμί. Αντί για το γράμμα “E” στο “We”, οι Ιταλοί έχουν τοποθετήσει ένα φωτιστικό σώμα.

Αυτό θυμίζει λίγο “6”, θυμίζει και λίγο “C”, άρα καθρεφτίζει όσα αφορούσαν οι φήμες των τελευταίων μηνών σχετικά με την επιστροφή του εν λόγω ονόματος.

Χρησιμοποιήθηκε από την Alfa Romeo σε διάφορα μοντέλα την περίοδο 1927-1954. Από το 2006 έως το 2010 χρησιμοποιήθηκε το 8C Competizione ενώ από το 2013 έως το 2020, το 4C Competizione. Μένει να επιβεβαιωθεί πως θα δούμε κάτι ανάλογο και σε αυτή τη δεκαετία.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρονικός ορίζοντας για την αποκάλυψη του συγκεκριμένου supercar, αν και αναμένεται να το δούμε την προσεχή Άνοιξη.

Ούτε έχουν διαρρεύσει λεπτομέρειες, με τα σενάρια να κάνουν λόγω για υψηλή τιμή, περιορισμένη παραγωγή, αξιοποίηση ενισχυμένης εκδοχής του V6 Biturbo κινητήρα 2.9 λίτρων της Giulia GTAm και άντληση σχεδιαστικής έμπνευσης από τη θρυλική 33 Stradale.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!