Η Cupra στον «Αγώνα των Πρωταθλητών»

Η Cupra στον «Αγώνα των Πρωταθλητών»

Κώστας Παστρίμας
Η Cupra στον «Αγώνα των Πρωταθλητών»
Η Cupra ζεσταίνει τις... μπαταρίες της για το φετινό Race of Champions με το UrbanRebel Racing Concept.

Η Cupra θα έχει σημαντική παρουσία στο φετινό Race of Champions, τον διάσημο «Αγώνα των Πρωταθλητών» ο οποίος θα πραγματοποιηθεί φέτος στη βόρεια Σουηδία. Η διοργάνωση συγκεντρώνει κάθε χρόνο μερικούς από τους κορυφαίους οδηγούς για να διαγωνιστούν μέσω μιας σειράς αγώνων με πανομοιότυπα αυτοκίνητα, σε μια προσπάθεια να στεφθεί ο «Πρωταθλητής των Πρωταθλητών».

Φέτος, η Cupra θα ετοιμάσει για τους πρωταθλητές το UrbanRebel Racing Concept, ένα αμιγώς ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο το οποίο αναμένεται να καταπλήξει τους πάντες με τις επιδόσεις του. Το αυτοκίνητο χρησιμοποιεί ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 340 ίππων ο οποίος μπορεί στη μέγιστη απόδοσή του να φτάσει του 435 ίππους. Η επιτάχυνση κόβει την ανάσα καθώς τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε μόλις 3,2 δευτερόλεπτα.

cupra

Το Cupra UrbanRebel Racing Concept θα έχει δύσκολο έργο φέτος καθώς ο «Αγώνας των Πρωταθλητών» θα πραγματοποιηθεί σε παγωμένες και χιονισμένες διαδρομές. Η διαδρομή SNOW+ICE θα χρησιμοποιήσει μια απίστευτη παράλληλη πίστα και μια γέφυρα cross-over για να μεγιστοποιήσει την εμπειρία του αγώνα.

cupra

Μερικοί από τους οδηγούς που θα πάρουν μέρος στο φετινό Race of Champions είναι οι Μίκα Χάκινεν, Σεμπάστιαν Φέτελ, Γιόχαν Κριστόφερσον, Πέτερ Σόλμπεργκ και Τράβις Παστράνα. Ο Αντονίνο Λαμπάτε, Διευθυντής Στρατηγικής της Cupra σχολίασε: «Το Cupra UrbanRebel Racing Concept είναι η προσωποποίηση του τι μπορεί να επιτευχθεί όταν συνδυάζεις τους αγώνες με την ηλεκτροκίνηση και το Race Of Champions είναι το απόλυτο γεγονός για να δείξει τον ενθουσιασμό που μπορεί να προσφέρει με τους καλύτερους οδηγούς από όλο τον κόσμο πίσω από το τιμόνι».

cupra

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!