Ισχυρή παρουσία της Hyundai στο Νταβός

Ισχυρή παρουσία της Hyundai στο Νταβός

Κώστας Παστρίμας
Ισχυρή παρουσία της Hyundai στο Νταβός
Η Hyundai ξεκαθάρισε την πρόθεσή της να στηρίξει την πόλη Μπουσάν για την World Expo 2030.

Στις 16-20 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Νταβός της Ελβετίας η συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και η Hyundai έδωσε βροντερό παρόν. Κατά τη διάρκεια του Φόρουμ ο Όμιλος Hyundai διέθεσε ένα στόλο 58 οχημάτων αναλαμβάνοντας όλες τις μετακινήσεις των αντιπροσώπων.

Βασικός στόχος της Hyundai ήταν να προβάλει τη στήριξή της στην πόλη Μπουσάν της Νότιας Κορέας προκειμένου να φιλοξενήσει την World Expo 2030. Για αυτόν τον λόγο οι άνθρωποι της Hyundai τοποθέτησαν το λογότυπο «Busan World Expo 2030» προβάλλοντας την πόλη στους πολιτικούς και επιχειρηματικούς ηγέτες από όλον τον κόσμο που συμμετέχουν στο Φόρουμ στους Ελβετούς πολίτες και σε όλους τους επισκέπτες.

Hyundai

Σύμφωνα με το όραμα της Busan World Expo για ένα βιώσιμο μέλλον, ο στόλος αποτελούνταν από 45 φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων 18 αμιγώς ηλεκτρικών Genesis G80, οκτώ GV60, τεσσάρων GV70 και 15 Hyundai Santa Fe plug-in hybrid. Επιπλέον, εγκαταστάθηκαν ειδικοί σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων κοντά στον χώρο της εκδήλωσης καθώς και οχήματα Ioniq 5 που παρείχαν τη δυνατότητα φόρτισης χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Vehicle to Load του μοντέλου.

Hyundai

Εκτός από την ανάδειξη της Μπουσάν, η Hyundai παρουσίασε στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ το πρωτότυπο Genesis X. Το μοντέλο τοποθετήθηκε σε ειδική προθήκη στην είσοδο της αίθουσας εκδηλώσεων που φιλοξενήθηκε η «Korea Night». Με το πρωτότυπο αμιγώς ηλεκτρικό όχημα, η Genesis παρουσίασε τη νέα προοπτική της για τη σχεδίαση βιώσιμων πολυτελών αυτοκινήτων.

Hyundai

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!